Το βραχιόλι της φωτιάς ολοκληρώνει σιγά σιγά τον κύκλο του από την Ελληνική τηλεόραση. Η εξαιρετική παραγωγή της ΕΡΤ βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου μας παρουσιάζει την ιστορία μιας Εβραικής οικογένειας από τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη το 1917 μέχρι και τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Η σειρά θα προβάλει σήμερα το βράδυ το πρότελευταίο της επεισόδιο ενώ την επόμενη εβδομάδα, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ. θα προβληθεί το μεγάλο φινάλε.

Τι θα δούμε όμως στο τελευταίο επεισόδιο;

Ο Ιωσήφ καταφέρνει τελικά να επιβιώσει από την επέμβαση χωρίς αναισθησία. Σύντομα όμως τα νέα για τον θάνατο του Δαβίδ τον καταβάλλουν.

Αυτά θυμάται το 1962, όταν βλέπει στην εφημερίδα μαζί με την κόρη του, την Μπέττυ, την ανακοίνωση της εκτέλεσης του Αδόλφου Άιχμαν.

Η απελευθέρωση θα βρει τον Κωνσταντίνο, τη Ζακλίν και τα παιδιά τους να επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη με την Μπενούτα η οποία αν και καταβεβλημένη πια ζει με το όνειρο να δει τα παιδιά της να επιστρέφουν.

Στο 1962 οι μνήμες αυτές είναι ακόμη νωπές και οδυνηρές. Κι ενώ όλα είναι έτοιμα για μπατ μίτσβα της μικρής Μπέττυς, ο Ιωσήφ συγκλονισμένος συνειδητοποιεί για πρώτη φορά ποιος ήταν ο πραγματικός υπεύθυνος για την οικογενειακή του τραγωδία.

Το βραχιόλι της φωτιάς: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό προτελευταίο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον της Ασπασίας

Survivor All Star: Γι’ αυτό δεν με ξαναέβαλαν στο παιχνίδι – Ράπισμα από Σοϊλέδη

Market Pass: Αδειάζει η κλεψύδρα για τις αιτήσεις – Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές