Μετά την επί χρόνια επιτυχημένη του συνεργασία με το ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του από το κανάλι.

Το «Καλό Μεσημεράκι» υπήρξε μία από τις πιο πετυχημένες ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια όμως η εκπομπή πλέον έχει κλείσει τον κύκλο της. Τόσο το κανάλι όσο και ο ίδιος ο παρουσιαστής δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και για του χρόνου κάνοντας αυτόματα τον Μουτσινά «free agent» και έτοιμο για προτάσεις για νέες συνεργασίες.

Με σχεδόν σίγουρη την έξοδό του από το κανάλι του ΣΚΑΪ, το επικρατέστερο αυτή τη στιγμή επόμενο βήμα του Μουτσινά είναι κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Alpha. Στον Alpha ο Νίκος Μουτσινάς να υπενθυμίσουμε ότι έχει βρεθεί ξανά με μεγάλη επιτυχία με τη σειρά «Δέστε τους».

Σε κάτι τέτοιο ελπίζουν και πάλι οι ιθύνοντες του καναλιού με ένα μεγάλο χαρτί του Alpha να παίζει το ρόλο του… διαμεσολαβητή. Ο λόγος για τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος όχι μόνο θα αποτελέσει πόλο έλξης με τις μεγάλες παραγωγές που φέρνει στο κανάλι αλλά θα μετακινήσει τον παρουσιαστή στη βραδινή ζώνη!

Όπως το διαβάσατε, ο Νίκος Μουτσινάς, αναμένεται να δοκιμαστεί για πρώτη φορά στη βραδινή ζώνη από την ερχόμενη χρονιά μία νέα φαντασμαγορική εκπομπή η οποία θα μεταδίδεται εβδομαδιαία. Η εκπομπή θα βρίσκεται κατά πάσα περίπτωση στη late night και θα έχει στοιχεία από stand up comedy με την μπάντα των Alcatrash να παραμένει στο πλευρό του παρουσιαστή.

ΣΚΑΪ: Συναγερμός για τα νούμερα της Σκορδά – Της αλλάζουν ώρα;

Σμαράγδα Καρύδη: Με αυτό βγαίνει από τα ρούχα της

Έρχεται νέο FUEL PASS – Ποιους θα αφορά – Πότε θα δοθεί – Τι συμβαίνει με το πετρέλαιο κίνησης