Ο ΣΚΑΪ είδαμε φέτος να προχωράει σε μια μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμά του με τη Φαίη Σκορδά και την άφιξή της στο κανάλι να αλλάζουν την επι χρόνια σταθερή πρωινή ενημερωτική ζώνη του. Η μεγάλη μεταγραφή της παρουσιάστριας ανέτρεψε την πρωινή ζώνη στον ΣΚΑΪ στην οποία  βλέπαμε μόνο ενημερωτικές εκπομπές τουλάχιστον μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Η απόφαση ήταν να γίνει επένδυση στην ψυχαγωγία ποντάροντας πολλά στο «Πρωινό μας» και την αγαπημένη παρουσιάστρια στις ώρες 10:00-12:00. Αποτέλεσμα αυτής της μετακίνησης ήταν οι «Αταίριαστοι» να μεταφερθούν από το παραπάνω slot στο slot των 12:00-14:00.

Αρχικά τα νούμερα στην τηλεθέαση της πρωινής εκπομπής της Σκορδά ήταν εξαιρετικά ξεπερνώντας μάλιστα τον ανταγωνισμό. Όμως στη συνέχεια άρχισαν να πέφτουν και να συνεχίζουν να πέφτουν με την κατρακύλα να είναι παρόμοια και για τους άλλοτε ισχυρούς «Αταίριαστους» οι οποίοι από την αρχή έδειξαν να μη μπορούν να τα καταφέρουν στη νέα ώρα προβολής.

Αποτέλεσμα είναι τα σενάρια αλλαγής στο «Πρωινό μας» και η ενδεχόμενη «τράμπα» με τους Αταίριαστους για ανταλλαγή του ωραρίου να φουντώνουν. Η απόφαση για αλλαγή στη σειρά του προγράμματος το οποίο πλέον γίνεται από ενημερωτικό σε ψυχαγωγικό και πάλι ενημερωτικό δε φαίνεται να δικαιώνεται μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, παρότι μία τέτοια αλλαγή φαίνεται η πιο σωστή αυτή τη στιγμή, για να γίνουν όλα τα παραπάνω υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο το οποίο δύσκολα θα ξεπεραστεί: το συμβόλαιο της παρουσιάστριας.

Στο συμβόλαιο της Σκορδά αναγράφεται ακριβώς η ώρα έναρξης και λήξης της εκπομπής που θα παρουσιάζει ενώ είναι ορισμένο να βρίσκεται η εκπομπή μόνο στην πρωινή ζώνη. Προκειμένου να γίνουν λοιπόν όποιες αλλαγές στο πρόγραμμα θα πρέπει πρώτα να γίνουν στο ισχυρό τριετές συμβόλαιο της Σκορδά. Ήδη πάντως το κανάλι έκανε μία μακροσκελή πρώτη σύσκεψη με την παρουσιάστρια.

 

upd: Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα σε ό,τι αφορά την αλλαγή ώρας η παρουσιάστρια είπε ότι ο Γρηγόρης Μελάς της τηλεφώνησε για να τη ρωτήσει αν ισχύει. «Επίσης είναι ωραίο, όταν έχουμε μια απορία, να πάρουμε ένα τηλέφωνο να ρωτήσουμε. Δηλαδή, ο Γρηγόρης Μελάς με πήρε τηλέφωνο και του είπα ότι δεν αλλάζουμε ώρα, δεν ξέρω πώς προέκυψε, δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα, δεν αλλάζουμε ώρα. Για να βρουν και κάποια ρεπορτάζ».

Φαίη Σκορδά – ΣΚΑΪ: Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη μεταξύ τους

Όλες οι ειδήσεις

Σμαράγδα Καρύδη: Με αυτό βγαίνει από τα ρούχα της

Μυρτώ Αλικάκη: Από αυτό «πάσχει» η μοναχή Κασσιανή στο Μαύρο Ρόδο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η τελευταία επιθυμία του Ιάκωβου – Κρατούν παράνομα τον Θανάση – Άγριο φονικό