Νίκος Μουρατίδης: Σκληρά λόγια για τη Χριστίνα Λαμπίρη-Έκανε ένα κοριτσάκι, το πέταξε στην γιαγιά και έγινε παχύσαρκο και προβληματικό- Το ζήτημα που έχει προκύψει με τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και την τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας απασχολεί όχι μόνο την ειδησεογραφία αλλά και τις lifestyle εκπομπές. Μάλιστα, καθημερινά δημοσιογράφοι ρωτούν διάφορες προσωπικότητες, που είτε τους αφορά είτε όχι το εν λόγω θέμα, προκειμένου να προκύψει τελικά αν είναι… ομοφοβικοί ή απλά αδιάφοροι.

Η εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα φιλοξένησε ρεπορτάζ στο οποίο ρωτήθηκε η πρώην παρουσιάστρια, Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία τόνισε πως «προφανώς και είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η τεκνοθεσία είναι όμως μία άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, εγώ θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δυο κολλητούς φίλους ή δυο κολλητές φίλες που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να έκαναν την οικογένειά τους και να έκαναν τα παιδιά τους. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει για εμένα είναι η αγάπη και ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου».

Τις δηλώσεις της όμως σχολίασε πολύ αιχμηρά ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα χωρίς μάλιστα να υπάρχει… δικαιολογία για τα όσα ανέφερε μιας και η κ. Λαμπίρη δεν είπε και κάτι τρομερό μπροστά σε όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα: «Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».

Νίκος Μουρατίδης: Πώς σχολιάστηκε αυτό που έγραψε