Σε μήλο της έριδος έχει εξελιχθεί ο Νίκος Κοκλώνης για τα κανάλι με τον γνωστό παρουσιαστή και παραγωγό του J2US στον ALPHA να έχει ξεκινήσει συζητήσεις και με το ΣΚΑΪ. Ο Κοκλώνης και η εταιρεία παραγωγής του Barking Well Media είναι πλέον περιζήτητοι από την Ελληνική τηλεόραση μετά τη διαρκή επιτυχία των φαντασμαγορικών παραγωγών που έχουν αναλάβει τα τελευταία χρόνια.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το Star ζήτησε από την εταιρεία παραγωγής τη δική της πρόταση για το reality που ετοιμάζει ενώ πολλά έχουν ακουστεί και για ένα νέο αστυνομικό σίριαλ με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή το οποίο θα μπει στο πρόγραμμα του καναλιού στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μετά τον Alpha και το Star λοιπόν σειρά για συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη φαίνεται πως παίρνει και ο πολυπαθής τη φετινή σεζόν ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στη φετινή σεζόν με πολλά προγράμματά του να μην έχουν την ανταπόκριση από το κοινό που περίμεναν. Οι αλλαγές στον ΣΚΑΪ αναμένονται να είναι πολλές από το δεύτερο κιόλας μισό της χρονιάς με έναν ολικό ανασχηματισμό του προγράμματος. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από την επιτυχία που θα φέρει το Survivor All Star.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του ανασχηματισμού οι συζητήσεις με την Barking Well Media έχουν ήδη ξεκινήσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Οι ιθύνοντες του καναλιού έριξαν στο τραπέζι κάθε πιθανή συνεργασία μέχρι και η μετακίνηση του J2US από τον ALPHA στον ΣΚΑΪ. Ακόμη, ζητήθηκε από τον παραγωγό να καταθέσει τις προτάσεις του για προγράμματα τα οποία θα μπορούν να ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

Το μόνο σίγουρα είναι ότι ο Νίκος Κοκλώνης συνεχίζει να διαγράφει λαμπρή πορεία στον τομέα των τηλεοπτικών παραγωγών. Μένει πλέον μόνο να δούμε τι  θα σκαρφιστεί πάλι το δαιμόνιο μυαλό του για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Η Φιλιώ πέφτει σε κώμα-Η Όλγα παγιδεύει τον Βλάση

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη προκαλεί πανικό στο καφενείο-Η Μαργαρίτα κοντά με τον Γεράσιμο

Τηλεθέαση: «Έσπασε» τα κοντέρ το Μουντιάλ – Τι έκαναν Γη της Ελιάς, Μην αρχίζεις την μουρμούρα