Η Όλγα ανακαλύπτει στη σειρά Άγρια Γη πως ο Χρήστος κρύβεται στο σπίτι του Άρη, ενώ παράλληλα παγιδεύει τον Βλάση, κλείνοντας μια συμφωνία μαζί του για να της πει ποιος είναι ο πραγματικός Νικόλας. Πίσω από την πλάτη του, όμως, κανονίζει με τον Άρη να τον βγάλει από τη μέση. Εκείνος, βέβαια, ξέρει πως αν μάθει την αλήθεια θα βάλει άλλους να σκοτώσουν και τον Βλάση και τον ίδιο, οπότε παίρνει τα μέτρα του.
Η Φιλιώ έχει εξαφανιστεί και όλοι ανησυχούν. Ο Αλέξης αποφασίζει να φύγει για την Αθήνα και αποχαιρετά τον Αντώνη και την Αρετή. Στο μεταξύ, ο Μιχάλης και ο Μάνος καταλαβαίνουν πως ο Χρήστος έχει φύγει από το σπίτι και υποψιάζονται πως μάλλον δεν το έκανε με τη θέλησή του.

Η Φιλιώ βρίσκεται πολύ άσχημα χτυπημένη, ο Άρης μαθαίνει από την Όλγα κάτι που τον σοκάρει και ανατρέπει την εικόνα που είχε για τον Μιχάλη. Οι υποψίες για την απόπειρα κατά της Φιλιώς  πέφτουν στον Βλάση, ο οποίος απειλεί την Όλγα πως αν δεν τον βοηθήσει θα μπλέξει στην ιστορία τον Στέφανο. Έτσι εκείνη αναγκάζεται να του δώσει ψεύτικο άλλοθι. Κι ενώ ο Άρης συγκρούεται με τον Μιχάλη και του ζητάει να φύγει από το σπίτι, η Όλγα αποκαλύπτει στην Ελπίδα πως ο Νικόλας έχει πεθάνει και ο Λουκάς συλλαμβάνει τον Στέφανο για την απόπειρα εναντίον, της Φιλιώς, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο κίνδυνο.

Ο Μιχάλης δίνει τα πλαστά χαρτιά στον Βλάση, ενώ, ταυτόχρονα, ειδοποιεί ένα συνάδελφό του για τα καινούργια του στοιχεία. Η Όλγα ζητάει από τον Άρη να την προστατέψει, η Φιλιώ πέφτει σε κώμα, ενώ ο Μιχάλης μπαίνει στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο. Ο Χρήστος δεν, έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής, ενώ ο Γρηγόρης βρίσκει στο κτήμα κάτι που Θα ανατρέψει τα δεδομένα…

Άγρια Γη: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης μετανιώνει για τον γάμο!

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

ΣΚΑΪ: «Τέλος» η Άγρια Γη