Ο επίκεντρο βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού και το τι ακριβώς θα γίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Οι φήμες που έχουν δημιουργηθεί κάνουν λόγο για αποχώρηση από τον Alpha και νέα μετακόμιση στο Mega ενόψει της λήξης του συμβολαίου της στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» τα πάει άψογα στην τηλεθέαση και έχει δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό, με το κανάλι να μην αφήνει αυτή την προσπάθεια τόσων χρόνων να πάει χαμένη και έτσι κινήθηκε άμεσα για να «κλειδώσει» την παρουσιάστρια στο δυναμικό του και να αποκρούσει τις φήμες διεκδίκησης από άλλα κανάλια.

Έτσι, ο Alpha έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την παραμονή της και ήδη έγινε η πρώτη επίσημη συνάντηση στην οποία έπεσε στο τραπέζι το θέμα της ανανέωσης για τουλάχιστον δύο χρόνια, ενώ προβλέπεται και συμφωνία για δύο συν έναν χρόνο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ραντεβού που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ήταν καθοριστικό και οι δύο πλευρές έχει ήδη μπει σε τροχιά ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως δεν έχει πέσει ακόμα καμία υπογραφή και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, όμως έχουν μπει ήδη τα θεμέλια για μία επικείμενη συμφωνία και έτσι όπως όλα δείχνουν και εκτός απροόπτου η Ναταλία Γερμανού θα παραμείνει στο κανάλι και για άλλα χρόνια.