Άρη Πορτοσάλτε νομίζεις ότι είσαι ωραίος; Πραγματικά κάθε φορά που τον παρακολουθούμε μαθαίνουμε κάτι που ποτέ ως τότε δεν είχαμε προσέξει. Για παράδειγμα σήμερα καταλάβαμε ότι αυτός ο κολοσσός της δημοσιογραφίας, ο Άρης ο Πορτοσάλτε πιστεύει ότι είναι ωραίος. Και όταν λέμε ωραίος δεν εννοούμε εξωτερική ομορφιά αλλά το ενδότερο. Το μέσα μας που λένε…

Σήμερα λοιπόν ο τιτανοτεράστιος έφτασε στη διαπίστωση και την διατύπωσε κιόλας ότι αυτοκίνητο χρησιμοποιούν μόνο οι… πλούσιοι! Αυτό το είπε δημόσια. Δηλαδή από το τηλεοπτικό βήμα του ΣΚΑΪ. Όχι μεταξύ παρέας ούτε χάριν αστεϊσμού!

Ο δημοσιογράφος που πολλές φορές συνηθίζει να προκαλεί με τις μάλλον ακραίες απόψεις περί οικονομικών,με αφορμή την ακρίβεια στα καύσιμα είπε:

«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…»

«Και οι φτωχοί έχουν αμάξι Άρη Πορτοσάλτε, ο κύριος Σκυλακάκης είπε μια ανοησία μην τον καλύπτεις» του είπε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός που επίσης βρισκόταν στο πάνελ. «Μα μικρό αμάξι, μα παλιό αμάξι, και οι φτωχοί έχουν αμάξι, ειδικά οι οικογενειάρχες» πρόσθεσε.

«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;». Καλύτερα να μην το πεις και να μην ταράζεις και τους νεκρούς… Ντροπή κάπου.