Το Μουσικό Κουτί, μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ΕΡΤ και μία από τις πιο «ορθές» αποφάσεις της διοίκησης του Κώστα Ζούλα, ρίχνει αυλαία όπως έκανε γνωστό ο παρουσιαστής και σπουδαίος μουσικός, Νίκος Πορτοκάλογλου.

Μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram, ο κ. Πορτοκάλογλου έγραφε ακριβώς: Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη! 🌹#mousikokouti #ert1
📸 maem

Τι ακριβώς όμως συνέβη και ελήφθη αυτή η απόφαση;

Προφανώς, η χρονιά που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ΕΡΤ αφού πρόκειται για τριπλά εκλογική χρονιά. Ως είθισται το Δημόσιο Κανάλι, θα πρέπει να δαπανήσει αρκετό τηλεοπτικό χρόνο προκειμένου να φέρει σε πέρας την εκλογική αναμέτρηση άρα της είναι και ιδιαίτερα απαραίτητος ο τηλεοπτικός χρόνος.

Επιπλέον τόσο ο Νίκος Πορτοκάλογλου όσο και η Ρένα Μόρφη είναι καλλιτέχνες και επιθυμούν να επικεντρωθούν περισσότερο στα καλλιτεχνικά δρώμενα όπως είναι οι συναυλίες. Έτσι πάρθηκε η απόφαση να ολοκληρωθεί, και όχι να «κοπεί» μία από τις πιο πετυχημένες μουσικές εκπομπές εδώ και πολλά χρόνια από την οποία πέρασαν και θα συνεχίσουν να περνούν κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος ενώ τα ιδιαίτερα διαχρονικά αποσπάσματά της θα παρακολουθούμε επί σειρά ετών.

Μουσικό Κουτί: Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή που καθήλωσε!

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Πάνος -Ο Ευθύμης φορτώνει τον φόνο στον Μαθιό

Αυτόν τον μπακ παίρνει ο Ολυμπιακός – Τι θα γίνει με Μαρσέλο

Ποιος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα που θα φέρουν το πάνω κάτω!