Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Μετά τη Φωτιά, που είχε σταματήσει την προβολή επεισοδίων κατά τη διάρκεια των εορτών, φαίνεται ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο σταθμό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, το τέλος θα είναι οριστικό αφού δεν πρόκειται να συνεχιστεί πλέον η μετάδοση νέων επεισοδίων όπως αναμενόταν.

Το κανάλι, έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση κατά την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχωρά σε μία τέτοια «άδοξη» λήξη.

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά “Μετά τη φωτιά” παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1″.

Το… αστείο της υπόθεσης είναι ότι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, η Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ «καλωσόρισε» το νέο έτος μαζί με τους ηθοποιούς της σειράς, οι οποίοι έρχονται αποφασισμένοι για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως. Χωρίζονται σε άνδρες και γυναίκες, η μάχη περνάει σε άλλο επίπεδο και «Τα μελομακάρονα» (Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Ζωή Ρηγοπούλου) σηκώνουν κεφάλι και τολμούν να τα βάλουν με τους «Καλικάντζαρους» (Λευτέρης Ελευθερίου, Nathan Thomas, Αντώνης Αντωνάκος, Διονύσης Λάνης, Θανάσης Μπανούσης).

Μετά τη Φωτιά: Δείτε το τελευταίο τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης θέλει να βάλει τέλος στον Αντώνη

Στο σφυρί όλα τα αντικείμενα του Michael Schumacher

Σασμός: Ο Γιακωβάκης βάζει τέλος στον Αντώνη