Ο πρωταγωνιστής της σειράς Μετά τη φωτιά που κόπηκε «άκομψα» ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, Λευτέρης Ελευθερίου ήταν καλεσμένος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το τέλος της σειράς που τόσο άδοξα έληξε και ο ίδιος είπε ότι προφανώς κάτι έπαιξε στο διοικητικό κομμάτι.

 

«Η σειρά θα συνέχιζε κανονικά και θα είχαμε γύρισμα στις 8 του μηνός. Ένας λόγος που είμαι εδώ είναι για να πω ότι η ζωή συνεχίζεται. Έχουμε παιδιά και πρέπει να τα ζήσουμε. Μείναμε χωρίς δουλειά στο σίριαλ. Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό. Δηλαδή 31 του μηνός μιλάς με την εταιρία, δίνεις ευχές και λες ότι πάμε για 60 επεισόδια και 1η του μηνός μαθαίνεις ότι δεν συνεχίζεις με μία ενημέρωση λίγο απότομη. Δεν ήξερε η εταιρία παραγωγής και φαντάζομαι, επειδή όλα αυτά βγαίνουν μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ότι είμαστε αρκετά καλυμμένοι από αυτό» δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Προφανώς έχει παίξει κάτι στο κομμάτι το διοικητικό που δεν ξέραμε και δεν μπορείς να πεις ονόματα γιατί μπορεί να μην φταίνε οι άνθρωποι ή μπορεί να βγει δικαστικά και να φανεί ότι έχεις εκθέσει ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη. Ωστόσο, επειδή πήρε πάρα πολλά μηνύματα και δεν μου έχει συμβεί, ήταν μία σειρά που αφορούσε πολύ τις γυναίκες. Είχε πολύ ωραία μηνύματα και είμαι περήφανος που είμαι με υπέροχους ηθοποιούς. Κόβεται απότομα. Το μόνο μήνυμα που έχω να πω –επειδή πολλοί γονείς με ρωτούν αν είναι καλό τα παιδιά τους να ασχοληθούν με αυτό το επάγγελμα και βλέπουν πως έχει μία κατάσταση ότι μπορεί να ξεκινήσεις κάτι και να είναι καταστροφικό- βιώσαμε ότι είναι πολύ ανασφαλές αυτό.

Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία σε αυτό το σίριαλ να κλείσουμε με έναν αποχαιρετισμό ή να μας πούνε ότι έχετε 3 επεισόδια και αποχαιρετήστε τον κόσμο σας, ήθελα να βγω σε εσένα Φαίη και να κάνουμε ένα χαιρετισμό από εδώ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας ακολουθήσατε και μας στηρίξατε» είπε κλείνοντας.

 

Μετά τη Φωτιά: Όσα αποκάλυψε ο Λευτέρης Ελευθερίου

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία προκαλεί «σεισμό»-Σε αυτόν θα δώσει τον «Παράδεισο»

Μαυροπάνος: Η ανοδική πορεία και η μεγάλη ευκαιρία

Γιώργος Λιάγκας: Σάλος με το σχόλιο δημοσιογράφου-Άμα είναι τζαμπουίτα πάει!