Μεγάλη Εβδομάδα: Πώς θα εξελιχθεί το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών.

MEGA: Το  Σαββατοκύριακο οι σειρές «Fαmagυsta», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Οι Πανθέοι» και «Στα σύνορα» θα έχουν κανονικά ολοκαίνουρια επεισόδια. Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη θα δείτε τις σειρές «Η γη της ελιάς», «Παγιδευμένοι» και «Το ναυάγιο», ενώ την ίδια μέρα θα προβληθεί το τελευταίο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Και τη Μεγάλη Τετάρτη Θα δείτε επεισόδια στις σειρές «0 Παράδεισος των κυριών», «Σασμός»,- «Ψυχοκόρες», «Η παραλία» και «Ηλέκτρα». Οσον αφορά τα «Προξενιό της Ιουλίας», «Έρωτα φυγά», «0 Σκαραβαίος»», «Σαν Ψέμα», «Ο πρώτος από εμάς» και «La promesa» δεν θα προβληθούν καθόλου τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Στην ΕΡΤ 1 τη Μ. Τετάρτη στις 21.00 θα προβληθεί η ταινία «Ο παράδεισος είναι αληθινός», ενώ τη Μ. Πέμπτη δείτε στις 21.00 την ταινία «Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι» σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή.

Αμέσως μετά, στις 22.45 θα προβληθεί η ταινία «Παύλος ο Απόστολος του Χριστού». Τη Μ. Παρασκευή στις 15.30 μη χάσετε το βιογραφικό ιστορικό δράμα «Βαραββάς», με τον αξεπέραστο Αντονι Κουίν.

Στιs 22.40 ακολουθεί η ταινία «Ανάσταση». Στο MEGA θα προβληθεί καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών αυτών σε επανάληψη η βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό», ενώ τη Μ. Παρασκευή δείτε ζωντανά στις 21 .00 την Ακολουθία του Επιτοφίου από τον ιερό καθεδρικό ναό Αγίας Τριάδας Πειραιώς.

Στον ALPHA ο Σταύρος Θεοδωράκης και η εκπομπή «Πρωτοyωνιστές» ετοίμασαν δύο νέες εκπομπές- οδοιπορικά που σίγουρα θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας

Τη Μ. Δευτέρα θα βρεθούν στη Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου της Πάτμου, που θεωρείται το μοναστήρι της Δευτέρας Παρουσίας, ενώ τη Μ. Τρίτη στην Παναγία Εικοσιφοίνισσα στο Παγγαίο.

Το ξημέρωμα της Μ. Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 6.30 θα προβλειθεί η ταινία «Οι Δέκα Εντολές».

Στον ΑΝΤ 1 τη Μ. Πέμπτη στις 7.30 παρακολουθήστε τη δραματική ταινία «Σπάρτακος», και φυσικά στις 21.00 μη χάσετε το πρώτο μέρος της επικής σειράς του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Στιs 00:01 θα προβληθεί η ταινία θα πρ «Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες».

Τη Μ .Παρασκευή στις 21.00 δείτε το β μέρος της σειράς Ιησούς από τη Ναζαρέτ και τα μεσάνυχτα στις 00.01 τη «Μαρία Μαγδαληνή» με τη Ρούνι Μάρα και τον Χοακίν Φοίνιξ.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 25/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο – ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Ο Αλμέιδα έκανε αυτό που ξέρει! Έριξε τους τόνους

Ψυχοκόρες: Έξι μήνες μετά…