Νέες ανατροπές αναμένεται να υπάρξει στη σύνθεση των προσώπων που θα αναλάβουν καίριες θέσεις για το MEGA και θα ριχτούν στη μάχη για την τηλεθέαση.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της RealNews, μετά την πρόωρη διακοπή της εκπομπής Mega Καλημέρα, αναμένονται αλλαγές στην πρωινή ζώνη.

Κάπως έτσι, το Κοινωνία ώρα Mega αναμένεται να μετακινηθεί χρονικά στις 05:40 έως και τις 09:30 ενώ με διευρυμένη διάρκεια θα ακολουθεί το Πάμε Δανάη από τις 09:40 έως και τις 12:30.

Η αναμόρφωση της πρωινής ζώνης αναμένεται να έχει έναν ρόλο πρόβας ενόψει της νέας τηλεοπτικής περιόδου καθώς πολλά αναμένεται να κριθούν από τις επιδόσεις που καταγράψουν οι δύο εκπομπές στην τηλεθέαση μετά τις αλλαγές.

Όσον αφορά το Mega Καλημέρα ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί από τον σταθμό πως θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 1 Μαΐου, το κανάλι αποφάσισε το πρόωρο τέλος την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Μάλιστα, ήδη ορισμένα πρόσωπα που βρέθηκαν φέτος στο πάνελ αναζητούν το νέο σταθμό της καριέρας τους και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο ALPHA για λογαριασμό της εκπομπής, Super Κατερίνα.