Ξανά τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη τουλάχιστον στο MEGA! Η παρουσιάστρια δεν δέχτηκε τη μείωση μισθού και μπάτζετ που της πρότειναν για την εκπομπή της τα στελέχη του MEGA και έπειτα από 3 χρόνια λέει «αντίο» στο κανάλι και ενδεχομένως (ξανά) «αντίο» ατην τηλεόραση, ανοίγοντας την πόρτα στη Φαίη Σκορδά να επιστρέψει στο κανάλι που την έκανε παρουσιάστρια πρώτης γραμμής!

«Κοιτάξτε να δείτε τι θα κάνετε και πώς θα προχωρήσετε σε αυτό το κανάλι. Εμείς δεν θα είμαστε μαζί του χρόνου». Με αυτά τα λόγια η βασίλισσα (;) ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι δεν τα βρήκε με το MEGA και καλό θα είναι και αυτοί να αρχίσουν να ψάχνονται από τώρα για το τι θα κάνουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια, που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, είχε ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό τις επαφές της με τα στελέχη του σταθμού, όμως η ασυμφωνία τους είχε φανεί από την πρώτη κιόλας στιγμή.

‘Ολες οι προτάσεις που της έγιναν για το νέο συμβόλαιο (είτε να μείνει στο μεσημέρι είτε να επιστρέψει στο πρωινό είτε να μεταπηδήσει για πρώτη φορά στη βραδινή ζώνη) περιείχαν μείωση αποδοχών της τάξης του 40% όπως αναφέρει ο Βασίλης Ανδριτσάνος στο Τηλέραμα! Παράλληλα, θα υπήρχε μείωση και στο μπάτζετ όλων των προγραμμάτων του σταθμού, γεγονός που Θα άλλαζε κατά πολύ τόσο την ποιότητα που εκείνη θα ήθελε να έχει η εκπομπή της όσο και τους μισθούς των συνεργατών της. Η Μενεγάκη, που πάντα κάνει μόνη της τις διαπραγματεύσεις, έχει αποδειχτεί σκληρό καρύδι και φυσικά δεν μπορούσε να το δεχτεί. Πίσω όμως στα «θέλω» του δεν έκανε ούτε και το κανάλι της Συγγρού.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και το 2020, όταν τέθηκε θέμα ανανέωσης με τον ALPHA όπου πάλι η παρουσιάστρια δεν είχε δεχτεί το νέο συμβόλαιο, εξαιτίας της μεγάλης μείωσης του μισθού που της είχε προταθεί. Τότε μάλιστα η Ελένη αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης για όσο διάστημα χρειαστεί, για να ξεκουραστεί και να κάνει πράγματα για τον εαυτό της. Για κακή της τύχη, όμως, το διάλειμμα από την τηλεόραση συνέπεσε με το 6μηνης διάρκειας λοκ ντάουν λόγω κορονοϊού και τελικά δεν έκανε όσα φανταζόταν και σκόπευε.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει κανένα κανάλι που να μπoρεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ελένης Μενεγάκη και ίσως να έφτασε η ώρα για το οριστικό της «αντίο» στους τηλεθεατές. Εκτός αν πάλι καταφέρει να βγάλει έναν άσο από το μανίκι της και βρει έναν τρόπο συνεργασίας που και την ίδια θα καλύπτει και θα μπορει ένα κανάλι ή ένας παραγωγού να της προσφέρει!

Η μη ανανέωση της συνεργασίας της Μενεγάκη με το MEGA ανοίγει την πόρτα σε αλλαγές, μετακινήσεις και νέες ευκαιρίες. Η Φαίη Σκορδά, που είχε κάνει κάποιες επαφές για ενδεχόμενη συνεργασία με το κανάλι, βλέπει τώρα να έχει προβάδισμα για το 10-1. Η παρουσιάστρια ξέρει ότι στον ΣΚΆΙ δεν έχει και πολύ μέλλον, καθώς στο Νέο Φάληρο από το φθινόπωρο θα ρίξουν και πάλι βάρος στην ενημέρωση, οπότε μια μετακίνηση στο Μεγάλο Κανάλι, και μάλιστα με ένα καλό συμβόλαιο, μόνο θετική μπορεί να αποβεί για την καριέρα της. Την ίδια στιγμή, υπάρχει και η Δανάη Μπάρκα, που δεν αποκλείεται να τη δούμε να μετακινείται στο μεσημέρι, στη θέση όπου τώρα βρίσκεται η Ελένη, εκτός αν τα στελέχη του MEGA επιλέξουν μετά το δελτίο να παίζει ελληνική σειρά σε επανάληψη και αυτή να δίνει πάσα στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος θα ξεκινά νωρίτερα από ό,τι τώρα.

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Λίνα και Όθωνας γίνονται ζευγάρι- Εγκαταλείπει τον Μάκη λόγω της ζήλειας του

Ο Jorge Lorenzo προκαλεί τον Dani Pedrosa σε αγώνα Boxing πυγμαχίας : Δέχεται!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή Πάρης και Γεωργία- Στο ορφανοτροφείο το μωρό