Συνεχίζονται οι απώλειες στα κανάλια μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν με το MEGA να παίρνει… σειρά!

Εκτός καναλιού θα βρίσκεται στο εξής η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία δήλωσε την παραίτησή της.

Η γνωστή δημοσιογράφος παραιτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό, λίγο καιρό μετά την αντικατάσταση που έκανε που έκανε στην καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η δημοσιογράφος, όταν εκδόθηκε το δελτίο Τύπου του καναλιού για την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή, το όνομα της παρουσιάστριας δεν υπήρχε πουθενά, με την ίδια την Μπάγια Αντωνοπούλου να νιώθει ιδιαίτερα άβολα.

Η ίδια, σαν σωστή επαγγελματίας μετέφερε τα παράπονά της στο κανάλι, υποβάλλοντας μάλιστα και την παραίτησή της, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού.

Σε μία προσπάθεια να γεφυρώσει το μεταξύ τους χάσμα, η διοίκηση του σταθμού πρότεινε στη δημοσιογράφο κάποιες εναλλακτικές λύσεις, μία εκ των οποίων ήταν να μετακινηθεί στο διαδικτυακό κανάλι One, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από τη Μπάγια Αντωνοπούλου. Τελικά, η παρουσιάστρια αποχώρησε από το δυναμικό του σταθμού.

«Μήπως υπήρξε κάποιο λάθος; Κάποια παρανόηση; Το να σε αποκλείσει κάποιος έναντι των υπολοίπων ενώ είσαι ισότιμο μέρος μίας ομάδας, είναι σαν να προκαλεί τα σχόλια», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της στον ALPHA, Happy Day και στο ρεπορτάζ που έδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Μάλιστα η δημοσιογράφος είπε πως η Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε πάντα ό,τι της ζητούσαν και δεν αρνήθηκε ποτέ όποια δουλειά και να της έδιναν.

Επιπλέον η Διοίκηση προσπάθησε να της δώσει κάποιες άλλες εναλλακτικές αλλά η ίδια δεν το αποδέχθηκε και τελικά αποχώρησε. Μάλιστα, αν και δεν όφειλε, η Διοίκηση έδωσε αποζημίωση στην κ. Αντωνοπούλου αν και η ίδια είχε παραιτηθεί.

Τέλος, η κ. Μεσσαροπούλου είπε πως υπήρχε μία «άτυπη κόντρα» με τον Σταμάτη Μαλέλη…

MEGA: Έτσι παραιτήθηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου