Στην τελική ευθεία των αποφάσεων, προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ των εκπομπών και των προσώπων που θα υπηρετήσουν το off-peak πρόγραμμα, με έμφαση στην πρωινή ζώνη, βρίσκεται το MEGA.

Το κανάλι της Συγγρού διανύει εβδομάδα έντονων ζυμώσεων, καθώς εντατικοποιούνται οι συσκέψεις και οι συζητήσεις για το τελικό σχήμα που θα επιλέξει η ιδιοκτησία του. Μετά την απόφαση να ολοκληρώσει πρόωρα το «Mega καλημέρα» και να διατηρήσει μια ψυχαγωγική εκπομπή στην πρωινή ζώνη την προσεχή σεζόν, στο «κάδρο» του κρίσιμου slot 10 με 1 φιγουράρουν δύο γνωστά πρόσωπα: η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Μενεγάκη.

Το MEGA στρέφεται σε δύο παρουσιάστριες που έχουν δυνατό εμπορικό αποτύπωμα, καθώς στόχος του καναλιού είναι να αυξήσει τα διαφημιστικά έσοδα της ζώνης, που θα έχει πλέον μία και όχι δύο ψυχαγωγικές εκπομπές.

Το κανάλι της Συγγρού διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τη Φαίη Σκορδά. Μετά τις πρώτες συζητήσεις, όπου τέθηκαν -μεταξύ άλλων- και οι οικονομικοί όροι, το ενδιαφέρον για ενδεχόμενη συνεργασία παραμένει ενεργό και από τις δύο πλευρές.

Την ίδια στιγμή, πριν από περίπου 10 ημέρες, το MEGA και κατέθεσε πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη, που περιελάμβανε την μετακίνησή της στην πρωινή ζώνη, με εναλλακτική την αξιοποίησή της σε βραδινό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικονομικοί όροι στην πρόταση του Mega προς την Ελένη Μενεγάκη είναι σημαντικά μειωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να υπάρχει απόκλιση μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: αυτό της οριστικής συμφωνίας για ανανέωση του συμβολαίου ή εκείνο της ρήξης.

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Μπήκε σε δρόμο χωρίς επιστροφή

Παγιδευμένοι: Έρχεται και 3ος κύκλος στον ANT1;

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Ματούλα προσπαθεί να ειδοποιήσει τη Μιράντα για την Βικτώρια!