Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών: Μπήκε σε δρόμο χωρίς επιστροφή

O Δημοσθένης κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποκρύψει για ακόμα μία φορά στοιχεία που ενοχοποιούν την Βικτώρια. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά, ή ο κλοιός έχει στενέψει τόσο που πλέον τα χέρια του είναι δεμένα;

Τις απαντήσεις έδωσε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό tivi σίριαλ. Ο τηλεοπτικός Δημοσθένης ή κατά κόσμον Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, είπε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα πράγματα για τον ήρωα του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός, ο υπαστυνόμος Δημοσθένης Αθανασιάδης, φαίνεται να έχει μπει σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.

Όλα αυτά για χάρη της Βικτώριας που έχει μετατρέψει έναν κατά τα άλλα άνθρωπο του καθήκοντος σε έναν παράνομο και διεφθαρμένο.

Ερωτεύτηκε τη λάθος γυναίκα και θα το πληρώσει ανεπανόρθωτα! Είναι τυφλωμένος από τα συναισθήματα που τρέφει για εκείνη και πλέον δεν πράττει ορθολογικά. Η κατάσταση δύσκολα θα αλλάξει για τον ίδιο και το μέλλον του φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο..

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Τέλος από τη σειρά, μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Να με λες μαμά: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ALPHA

Καιρός: Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες Ιουνίου και μελτέμια Αυγούστου προβλέπει ο Τάσος Αρνιακός