Το MasterChef μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς. Ξεκίνησε με ένα mystery box, από την αγαπημένη μας Μαργαρίτα. Ο Γιάννος ήταν ο νικήτης και έχει ήδη γίνει ένα από τα φαβορί κι αγαπητός στο κοινό. Ακολούθησε ένα τεστ δημιουργικότητας και ο πρώτος προς αποχώρηση θα βγει σύντομα.

Διαβάσαμε στο Sportime, για το ποιος θα αποχωρήσει πρώτος από το MasterChef. Είναι ένας συμπαθής και χαμηλών τόνων μαγειρας κι αυτο μας στεναχώρησε. Ερώτηση, η Μαργαρίτα πότε θα παντρευτεί;

Ας μην χάνουμε το νόημα, είδαμε τα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας. Είδαμε και τους αγωνιζόμενους. Μερικοι μας είναι πολύ συμπαθείς από την αρχή. Άλλοι πάλι μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι. Δεν θέλω να δώσω ονόματα, ο καθείς κρίνει. Στα πιάτα που δεν πήγαν καλά, ήταν και του πρώτου προς αποχώρηση, του Νίκου Μπέρκα. Η Δανάη μας, έγραψε, σύμφωνα με το Open Weekend, πως αυτός αποχωρεί.

Νίκος Μπέρκας - MasterChef

Νίκος Μπέρκας – MasterChef

Η δοκιμασία αποχώρησης θα είναι ένα πιάτο αντιγραφής. Το σίγουρο, θα έχει μήλο μέσα και θα είναι ο κρίκος που θα κρίνει τους παίκτες. Ελπίζουμε να κάνει λάθος, γιατί ο Νίκος είναι ένας διαγωνιζόμενος που συμπαθούμε πολύ. Ας δούμε το τρέιλερ της μονομαχίας της αποχώρησης.