Ο θηλυκός «Μπόμπαινας» του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής Masterchef είναι χωρίς καμία αμφιβολία η Γεωργία που σήμερα (2/1) θα διαγωνιστεί για την παραμονή της! Πόσο σίγουρο όμως είναι ότι θα φύγει;

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης οι παίκτες της μπορντό μπριγάδας ψήφισαν ποιον θέλουν να πάει στη δοκιμασία αποχώρησης και με 11 ψήφους αποφάσισαν να βγάλουν την Γεωργία Μπετχαβά.

Η παίκτρια που κέρδισε δύο φορές σερί την γκρι ομάδα στο Mystery Box και το Τεστ Δημιουργικότητας στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR δήλωσε ότι το περίμενε από όλους εκτός από δυο άτομα! «Από την πρώτη μέρα που μπήκαμε στο σπίτι κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει! Δε θεωρώ ότι τα κριτήρια είναι μαγειρικά, απλά πιστεύω ότι έπαξε ρόλο η ένταση με τη Βιβή. Τα παιδιά είναι μία παρέα και έγω δεν είμαι!».

Στο μεταξύ λίγο πριν, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου έγινε… μανούβρα ανάμεσα σε Βιβή και η Γεωργία!

Όπως είδαμε, η αρχηγός της μπορντό ομάδας είπε «με πείραξαν και οι δυο περιπτώσεις. Από την μια ήταν η Βιβή που έριχνε το ηθικό της ομάδας και ευτυχώς δεν την άκουσα, όταν μίλαγε από τον εξώστη αρνητικά για την ομάδα παρά να ενθαρρύνει και να λέει τα λάθη στον άλλον. Από την άλλη ήταν η κυρία Γεωργία που δεν είχε καθαρή επικοινωνία με τον εξώστη έτσι ώστε να συνεχίσει το πιάτο της».

Τι είπε όμως η Γεωργία;

«Όταν ήμασταν πάνω στον εξώστη, είχε τελειώσει η Βιβή την αλλαγή και κάτω ήταν ο Άνχελ. Ήρθε δίπλα μου, κοιτάζει κάτω και λέει «δεν αξίζουμε ευρώ». Απλά, όταν εγώ βλέπω ότι όλα τα παιδιά της ομάδας τρέχουν, δεν μου άρεσε αυτός ο χαρακτηρισμός για όλους. Δεν το πήρα για μένα προσωπικά αλλά για όλη την ομάδα και, όταν μπήκαμε μετά ξανά μέσα, δεν μπορούσα να κρατηθώ. Είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να τα κρατά μέσα μου και θέλω να τα λέω. Την είπα και παλιοχαρακτήρα, ναι, και δεν το παίρνω πίσω» είπε μιλώντας στους δύο κριτές.

Ωστόσο θα είναι αυτή που θα δει την έξοδο η Γεωργία; Γιατί μπορεί οι χρήστες των social να έχουν… λυσσάξει μαζί της αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις μαγειρικές της ικανότητες! Άλλωστε, η ίδια είπε ότι μπορεί να μην ξέρει μοριακή μαγειρική, αλλά πήγε για να μάθει!

Τάνια και Ρένα από τους γκρι και Γεωργία μονομαχούν για μία θέση στο σπίτι! Όμως οι πληροφορίες και τα spoilers λένε πως η Γεωργία κάνει την ανατροπή!

 

Masterchef: Δείτε το τρέιλερ του Star

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Χαμός με την αποκάλυψη-Ο Δημήτρης έκαψε τους γονείς του Άγγελου!

F1 O Χάμιλτον στη Ferrari: Το «μήνυμα» του Περόνι

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φτάνει μέχρι το τέλος-Η Γερακίνα επιστρέφει και τιμωρεί!