Στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε χτες (1/3) η Αναστασία, ο Χριστόφορος και ο Γρηγόρης φόρεσαν τις μαύρες ποδιές τους για να μαγειρέψουν στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης.

Οι τρεις επίδοξοι σεφ του ριάλιτι μαγειρικής του Star μαγείρεψαν ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής με Κυκλαδίτικο άρωμα με την υπογραφή του Σωτήρη Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο πλατό.
Οι τρεις διαγωνιζόμενοι μετά τη δοκιμασία αποχώρησης στάθηκαν μπροστά από τους κριτές αλλά και τον καλεσμένο σεφ που βαθμολόγησαν τα πιάτα τους και περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα.

Τελικά, ο Χριστόφορος και ο Γρηγόρης του Masterchef κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες και έτσι εξασφάλισαν την παραμονή τους στο σπίτι.

Η Αναστασία συγκέντρωσε μόλις 24 βαθμούς και έτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Νιώθω μαχήτρια, είμαι μαχήτρια στη ζωή. Μεγάλωσα με αρκετές δυσκολίες, αλλά πάντα είχα το κεφάλι ψηλά. Προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερη και χαίρομαι που το αναγνώρισε ο σεφ. Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ. Παίρνω αυτές τις γνώσεις που απέκτησα εδώ. Τώρα που φεύγω θα μου λείψετε εσείς και οι τρεις σεφ. Θα μου λείψουν τα παιδιά. Θα συνεχίσω να μαγειρεύω» δήλωσε η Αναστασία μετά την αποχώρησή της.

«Όταν βγάζεις την ποδιά είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά. Είναι άσχημο να αφήνεις την ποδιά σου στον πάγκο. Καταλαβαίνεις ότι όλα τελειώνουν εδώ. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να γυρίσω στο σπίτι μου» συμπλήρωσε δακρυσμένη.