Ο Νικήτας Μπατσικούρας, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Mystery Box στο επεισόδιο του MasterChef στο Star ήταν εκείνος που επέλεξε τον συνδυασμό των υλικών αλλά και τον χρόνο μαγειρικής για τους συμπαίκτες του στο Tεστ Δημιουργικότητας. Οι επιλογές του αποδείχτηκαν στρατηγικές, αφού τα περισσότερα μέλη της κόκκινης ομάδας φάνηκαν να δυσκολεύονται αρκετά με τα υλικά, που κλήθηκαν να διαχειριστούν.

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και η κάρτα ασυλίας βρίσκεται πια στα χέρια του. Οι διαγωνιζόμενοι, που δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, έχουν μια ευκαιρία ακόμα για να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

 

Γρηγόρης Γιαννόπουλος
Χριστόφορος Κατσιάνας

Αναστασία Ντμίτρουκ

Στην πρώτη Δοκιμασία Αποχώρησης για αυτήν την εβδομάδα, οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου. Ο σεφ φέρνει ένα ιδιαίτερο πιάτο αντιγραφής, που ενθουσιάζει τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, Γρηγόρη Γιαννόπουλο, Χριστόφορο Κατσιάνα κι Αναστασία Ντμίτρουκ, παρά τη δυσκολία του.

Συνταγή υψηλών απαιτήσεων για τους διαγωνιζόμενους, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στον διαγωνισμό και να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο το πιάτο, που καλούνται να αντιγράψουν.

MasterChef: Αλλαγές ανακοίνωσε ο Κουτσόπουλος

 

Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο MasterChef 6

«Πέρυσι είχαμε κάποιες θεματικές εβδομάδες, φέτος θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα, ξεκινώντας από το Mystery Box και φτάνοντας μέχρι και το Master Class, όλη η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη κάπου… Θα κάνουμε θεματικές εβδομάδες. Και με τι θα ξεκινήσουμε;

Θα ξεκινήσουμε με αυτό που αγαπάμε πολύ και αξίζει να τονιστεί, να δούμε να μάθουμε και να θυμηθούμε την ελληνική κουζίνα», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.