Το χτεσινό τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef είχε πρωταγωνιστή την κονσέρβα. Ο Μάριος που είχε νικήσει στο Mystery θα όριζε ποιος διαγωνιζόμενος θα έπαιρνε τρεις, ποιος πέντε και ποιος οκτώ κονσέρβες.

Για κάθε επιπλέον κονσέρβα που θα έβαζε στον πάγκο του ο εκάστοτε chef, θα του αφαιρούνταν πέντε λεπτά από τα συνολικά 60 που θα είχε στη διάθεσή του για να ετοιμάσει ένα πρωτότυπο πιάτο. Ποιοι όμως βγήκαν προτεινόμενοι από αυτή τη δύσκολη ομολογουμένως διαδικασία;

Ο Στέφανος, η Αναστασία, η Τατιάνα και ο Γιώργος καλύτερα να μην είχαν ανοίξει ποτέ τις κονσέρβες τους. Οι προσπάθειές τους δεν ήταν δημιουργικές και γευστικές κι έτσι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Όμως μπορεί οι υποψήφιοι για αποχώρηση να είναι τέσσερις αλλά μία ανατροπή θα τα φέρει όλα… τούμπα και θα μείνουν να διαγωνίζονται τρεις! Η ανακοίνωση που θα γίνει από τον Σωτήρη Κοντιζά (με επιφύλαξη) θα φέρει παγωμάρα στο πλατό και οι διαγωνιζόμενοι θα μείνουν άφωνοι!

Οι τρεις, τελικά, υποψήφιοι για αποχώρηση, θα μαγειρέψουν με πολύ κόπο για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Προφανώς κανείς δε θέλει να δει τόσο νωρίς την πόρτα της εξόδου. Οι κανόνες όμως είναι αυτοί και ένας θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Ποιος τελικά όμως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής του Star; Μπορείτε να θεωρείτε ως δεδομένο (ε καλά δεν είμαστε και μπροστά) ότι ο Στέφανος μάλλον θα δει την πόρτα της εξόδου. Το άγχος τον έχει καταβάλλει και δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της διαδικασίας. Επιπλέον δεν μπορεί να ξεπεράσει και το γεγονός του φτυσίματος που δεν το λες και λίγο μεταξύ μας!