Η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που ηττήθηκε στην Ομαδική Δοκιμασία του διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef του Star και τώρα έφτασε η στιγμή της κρίσης με τα μέλη της να καλούνται να καταλογίσουν τις ευθύνες. Η χτεσινή ψηφοφορία αποδείχθηκε πιο επεισοδιακή από ποτέ! Υπήρξαν έντονες διαφωνίες ανάμεσα στην ομάδα των μπλε και η ένταση έφτασε στο κόκκινο!

 

Σειρά να έρθει μπροστά είχε η Ελισάβετ, η οποία πριν αποκαλύψει ποιον ψήφισε, είπε “ευχαριστώ” στον Γιάννο και του ζήτησε συγγνώμη.

«Ένα συγγνώμη γιατί όταν χώρισε τις ομάδες, θύμωσα μαζί του για κάποιες ώρες, πράγμα που δεν έπρεπε να το κάνω. Βλέπει πράγματα που εγώ δεν βλέπω γι’ αυτό ήθελα να του ζητήσω συγγνώμη. Και ευχαριστώ του ζήτησα γιατί με ξύπνησε. Πολλές φορές μου έχει πει ότι πρέπει να μιλάω, πρέπει να σηκώνω το ανάστημά μου, δε γίνεται συνέχεια να σε πατάνε και να σου μιλάνε άσχημα όλοι. Με ξύπνησε κανονικά και τον ευχαριστώ γι’ αυτό».

MasterChef: Ελισάβετ για Ελπίδα «Συνέχεια μου επιτίθεται χωρίς λόγο»

Η Ελισάβετ απευθυνόμενη πρώτα στην Ελπίδα την κατηγόρησε για ψυχολογικό πόλεμο.

«Χάρηκα πάρα πολύ μετά τη μαγειρική γιατί αισθάνθηκα ότι τα ξεσπάσματά σου απέναντί μου θα σταματήσουν σε κοιτάω στα μάτια όπως σε κοίταζα και χθες στο δωμάτιο που ήρθες για 20η φορά να μου ζητήσεις συγγνώμη, άθελά σου ή ηθελημένα δεν ξέρω αθόρυβα κάνεις ψυχολογικό πόλεμο σε κάποιους ανθρώπους και ένας από αυτούς είμαι κι εγώ. Θα ήθελα να το σταματήσεις γιατί κάνεις κακό».

«Έχω φτάσει σε σημείο να είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο 18 ώρες από τις 24. Και το ξέρουν όλα τα παιδιά αυτό. Εγώ θα σε συγχωρέσω, δε θα δείξω κανέναν, αλλά δε γίνεται να το κάνει αυτό. Αυτό λέγεται bullying. Λέγεται πραγματικά bullying. Πόσες φορές μου έχει κάνει χειρονομίες με τα χέρια της; Πόσες φορές μου έχει πει με τις βρισιές της αν δε σ’ αρέσει άλλαξε δωμάτιο; Αμέτρητες και έχω έναν Γιάννο και άλλα παιδιά και μου λένε μίλα κάθεσαι και τα ακούς. Μίλα.».

Η Καλλιόπη έπειτα επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Ελισάβετ με τον «Μπόμπαινα» να χαρακτηρίζει την Ελπίδα «Διπρόσωπη και ύπουλη».

Για την ιστορία η Ελισάβετ καταψήφισε τον «Μπόμπαινα» και τον Νίκο.