Στην πρώτη δοκιμασία του νέο επεισοδίου του MasterChef 2022, οι καταξιωμένοι σεφ – κριτές έψαχναν το τέλειο scotch egg και όπως είδαμε το βρήκαν! Ο Παναγιώτης κατάφερε να τους εντυπωσιάσει με το πιάτο του και να κερδίσει το έπαθλο των δύο χιλιάδων ευρώ!

Τις δύο λιγότερο καλές προσπάθειες στη δοκιμασία του scotch egg είχαν ο Χριστόφορος και ο Νίκος. Οι δυο τους ανέβηκαν στον εξώστη του διαγωνισμού μαγειρικής του Star και δεν έχουν πια τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις επόμενες δοκιμασίες και να διεκδικήσουν τις 10.000 ευρώ.

Η δεύτερη καμπάνα του επεισοδίου του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/5) έκρυβε κοτολέτα και γουακαμόλε αξίας… 3.000 ευρώ!
Τις δύο καλύτερες προσπάθειες σε αυτή τη δοκιμασία, σύμφωνα με τους τρεις καταξιωμένους σεφ – κριτές του διαγωνισμού, είχαν ο Γιάννος και η Ελπίδα.
Το πιάτο της Ελπίδας ήταν εκείνο που κατάφερε να κερδίσει τις 3.000 ευρώ και ο λόγος ήταν το πανάρισμα της κοτολέτας. Το μονό πανάρισμα της Ελπίδας άρεσε περισσότερο στους κριτές.

Να θυμίσουμε ότι τις 2.000 ευρώ από την πρώτη δοκιμασία κέρδισε απόψε ο Παναγιώτης.

Η Ελπίδα, ο Γιάννος κι ο Πάνος ήταν οι τρεις επίδοξοι σεφ που διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο των 5.000 ευρώ στη δοκιμασία της τελικής δεκάδας του MasterChef 2022, με συνολικό έπαθλο τις 10.000.

Με τον Σωτήρη Κοντιζά να ευχαριστεί την Ελπίδα, αφού ανάμεσα στους τρεις είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια, Γιάννος και Πάνος, έμειναν να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέλυσε τα πιάτα και των δύο παικτών. «Δύο πολύ ωραίες προσπάθειες, μία λίγο καλύτερη… Αυτή η λίγο καλύτερη κερδίζει τις 5.000 ευρώ και είναι αυτή του Πάνου», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τους συμπαίκτες του να ζητωκραυγάζουν.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε συγχαρητήρια και στους δύο, ρωτώντας τον Παναγιώτη τι θα κάνει τις 7.000 ευρώ που συνολικά κέρδισε. Ότι θα πάει κάποιο μακρινό ταξίδι είπε ο επίδοξος σεφ, προσθέτοντας στην κάμερα ότι παρά τη χαρά του θα συνεχίσει στον διαγωνισμό σεμνά και ταπεινά…