Ένα μόλις βήμα πριν την τελική δεκάδα του MasterChef 2022 και η Ελισάβετ Κοντοκώστα αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ηπαίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star βρέθηκε στον «τάκο» μαζί με τον Δημήτρη Ταϊρίδη και οι δυο τους κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο με ιδιαίτερες δυσκολίες του Ιταλού σεφ, Elio Sironi.

Ωστόσο, η επίδοξη σεφ συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και είδε την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι.

Η Ελισάβετ μετά την αποχώρησή της βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για όσα βίωσε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και για το γεγονός ότι ο «Μπόμπαινας» πέταξε καλαμπόκι στον Χριστόφορο στο συμβούλιο υπονοώντας πως φοβήθηκε να τον έχει αντίπαλο στη δοκιμασία αποχώρησης.

MasterChef: Ελισάβετ: Ο Μπόμπαινας είναι πληθωρικός!

«Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι πληθωρικός. Αναγνωρίζω την ευθύτητα του χαρακτήρα του. Προσπάθησα να τον συγκρατήσω ώστε να μην πετάξει καλαμπόκι στον Χριστόφορο, αλλά τελικά το έκανε. Μου είπε: «θέλω να το κάνω γιατί έτσι είναι ο Δημήτρης». Ο Δημήτρης δεν κρύβεται ποτέ. Λέει τα πράγματα όπως είναι έτσι είναι ο χαρακτήρας του», ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ.

Όσο η Ελισάβετ βρισκόταν στο MasterChef 2022 κρατούσε χαμηλούς τόνους, αν και υπήρχαν στιγμές έντασης.

Η Ελισάβετ κατηγόρησε την Ελπίδα για ψυχολογικό πόλεμο

Μία από αυτές ήταν και όταν κατηγόρησε την Ελπίδα για ψυχολογικό πόλεμο. «Υπήρχαν κάποια θέματα με την Ελπίδα μέσα στο σπίτι. Δεν μπορούσα να ερμηνεύσω τη συμπεριφορά της. Ξεσπούσε πάρα πολύ άσχημα επάνω μου. Η Ελπίδα ξεχνάει ότι ήταν και άλλοι παρόντες όταν μου έκανε επίθεση. Μία ημέρα πριν αποχωρήσω η Ελπίδα είχε πέσει στα γόνατα και μου ζητούσε συγγνώμη», δήλωσε στην εκπομπή «Breakfast@star» για τη σχέση της με την Ελπίδα.

Δείτε το απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του Star με καλεσμένη την Ελισάβετ!