Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha και στην Όλγα Λαφαζάνη τόσο για το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, στο οποίο είναι κριτής  όσο και για τον συνάδελφο και φίλο, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο ίδιος απάντησε στην ερώτηση αν είχε στοματικές διαταραχές μετά από δοκιμασία του παιχνιδιού του Star ενώ σχολίασε και τον παίκτη του παιχνιδιού, Γρηγόρη.

«Το MasterChef είναι διαγωνισμός οπότε σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός. Οπότε θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις στο διαγωνιστικό μέρος. Είμαστε μαθημένοι στις δοκιμασίες, έχουμε σκληρό στομάχι. Πρώτα ο Θεός να τελειώσουμε φέτος και θα δούμε. Σίγουρα θέλω να γίνει έβδομος κύκλος, αφού περνάμε πολύ ωραία! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε μια ψύξη αλλά όλα καλά, ευτυχώς» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Επίσης ο σεφ είπε ότι πάντα υπάρχουν αδυναμίες σε παίκτες αλλά φυσικά ούτε για αστείο δεν είπε σε… ποιους!

Τέλος είπε Πρώτα ο Θεός να τελειώσουμε φέτος και θα δούμε. Σίγουρα θέλω να γίνει έβδομος κύκλος, αφού περνάμε πολύ ωραία! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε μια ψύξη αλλά όλα καλά, ευτυχώς».

Στο φετινό παιχνίδι στο Star το reality κομμάτι φαίνεται να υπερτερεί έναντι της μαγειρικής! Τρανταχτό παράδειγμα ο παίκτης Δημήτρης Ταϊρίδης. Μάλιστα, είναι από αυτούς που όφειλε να έχει την καλύτερη συμπεριφορά μιας και είναι ιδιοκτήτης μίας πολύ γνωστής ταβέρνας και είναι χρόνια στις κουζίνες. Αυτό ωστόσο δε φαίνεται να λέει και κάτι αφού ο ίδιος είναι σα να μπήκε στο παιχνίδι για να κάνει τα πάντα κουβάρι και εκεί στο… κενό να μαγειρέψει και λίγο!

Ο παίκτης του ριάλιτι μετά τις αλλαγές που είχε κάνει ήταν αρχηγός των Μπλε και οι επιλογές του έφεραν πολλές εντάσεις στην ομάδα του. Το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας ήταν απογοητευτικό και οι Μπλε έχασαν. Αιτία το γλυκό της Ελισάβετ που δεν βαθμολογήθηκε καν από τους κριτές γιατί η κρέμα της είχε «κόψει».