Στο φετινό MasterChef στο Star το reality κομμάτι φαίνεται να υπερτερεί έναντι της μαγειρικής! Τρανταχτό παράδειγμα ο παίκτης Δημήτρης Ταϊρίδης. Μάλιστα, είναι από αυτούς που όφειλε να έχει την καλύτερη συμπεριφορά μιας και είναι ιδιοκτήτης μίας πολύ γνωστής ταβέρνας και είναι χρόνια στις κουζίνες. Αυτό ωστόσο δε φαίνεται να λέει και κάτι αφού ο ίδιος είναι σα να μπήκε στο παιχνίδι για να κάνει τα πάντα κουβάρι και εκεί στο… κενό να μαγειρέψει και λίγο!

Ο παίκτης του ριάλιτι μετά τις αλλαγές που είχε κάνει ήταν αρχηγός των Μπλε και οι επιλογές του έφεραν πολλές εντάσεις στην ομάδα του. Το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας ήταν απογοητευτικό και οι Μπλε έχασαν. Αιτία το γλυκό της Ελισάβετ που δεν βαθμολογήθηκε καν από τους κριτές γιατί η κρέμα της είχε «κόψει».

Οι ηττημένοι βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και έφτασαν στο σημείο, που ο Δημήτρης έπρεπε να δείξει πού δίνει την ασυλία και ποιον θέτει ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Δημήτρης έδωσε την ασυλία στον Γιώργο γιατί θεωρεί ότι του αξίζει, ενώ ανέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Βασίλη για αντίστοιχο λόγο.

Ο Βασίλης μίλησε στην κάμερα του MasterChef και είπε πως περίμενε να δει αν ο Δημήτρης είχε τα «μπρίκια» να βάλει τον εαυτό του στην συγκεκριμένη θέση. Μάλλον δεν… τα είχε γιατί προφανώς και δεν το έκανε.

Ωστόσο οι επιλογές του Δημήτρη, δημιούργησαν νέες εντάσεις ανάμεσα στην μπλε ομάδα, καθώς όλοι οι συμπαίκτες του θεώρησαν πως έπρεπε να αναδείξει τον εαυτό του ως προτεινόμενο για αποχώρηση.

«Εδώ είμαι, βαράτε, κανένα πρόβλημα! Έχω αντιμετωπίσει πολλά στη ζωή μου και αυτά είναι για μένα παιχνίδι» είπε στην κάμερα του MasterChef ο Δημήτρης.