Αυτό δεν είναι MasterChef! Αυτό είναι η Λάμψη του Star! Ίντριγκες και στρατηγικές στο ριάλιτι μαγειρικής του Star με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ταϊρίδη. Ο εκκολαπτόμενος σεφ έχει βαλθεί να βάλει… μπουρλότο στο παιχνίδι, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι συμπαίκτες του. Στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε χτες (23/02), η Φανή Ζιώγα ανέφερε στην κάμερα της παραγωγής πως υπάρχουν εντάσεις στο σπίτι και όλες ξεκινάνε από τον Δημήτρη.

Συγκεκριμένα η παίκτρια είπε πως ο Δημήτρης την έπιασε και την ενημέρωσε πως η Βασιλική Δροσάτου τον έπιασε και της έλεγε διάφορα λόγια για εκείνη. Η Φανή ενημέρωσε την Βασιλική η οποία μόλις τα έμαθε του ζήτησε εξηγήσεις χωρίς ο ίδιος να παραδέχεται κάτι. Κουβάρια με λίγα λόγια!

Μπροστά στην συζήτηση φαίνεται πως ήταν κι ο Βασίλης Μπόλλος ο οποίος έγινε έξαλλος με τον Δημήτρη Ταϊρίδη. «Τον ρωτάς για αυτό που λέει και λέει ψέματα. Δεν είπα εγώ αυτό. Σε κοροϊδεύει μπροστά στη μάπα σου. Μα του λέει η Φανή ότι μου είπες για τη Βασιλική, τον Βασίλη και τον Γρηγόρη και σου απαντά ότι ψεύδεσαι. Δηλαδή σε βγάζει μ…α και χαζό» είπε στην κάμερα του MasterChef.

Όμως και ο Δημήτρης είπε στην κάμερα πως πέρασε νευρικό κλονισμό! Σε δηλώσεις στην κάμερα ανέφερε ότι: «Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει γίνει. Χθες ήμουν με νευρικό κλονισμό και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήρθε η Βασιλική και μου είπε θα σου γ…ω ότι έχεις και δεν έχεις. Ξέρεις ποιος τα έχει κάνει όλα αυτά; Η μικρή. Είναι επικίνδυνος άνθρωπος».

 

nbsp;