Δύσκολο το MasterChef και με τις δοκιμασίες τους μας έδειξαν πως δεν κάνουν λάθος όταν πρόκειται για αποχώρηση. Ο Νίκος είχε αποχωρήσει, ξαναγύρισε και αποχώρησε πάλι. Επιβεβαιώθηκε ο διαγωνισμός, πως δεν κάνει λάθος.

Θα κάνει λάθος το MasterChef αυτή τη φορά;

Ο Χριστόφορος είχε φύγει την προηγούμενη εβδομάδα. Άργησε να μπει στο παιχνίδι λόγω καραντίνας και Covid-19. Απόψε, στο επεισόδιο της 28ης Φεβρουαρίου ξαναβγήκε προς αποχώρηση. Κάποιοι μίλησαν κι είπαν πως ήταν νωρίς, θα είναι. Άλλοι δύο παίκτες θα τον πλαισιώσουν στην διαδικασία προς αποχώρηση, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος κι η Αναστασία Ντμίτρουκ. Είχαν τις χειρότερες προσπάθειες στο τεστ δημιουργικότητας.

Ο Καλαματιανός (είναι χορός και χορευτής) μοίρασε τα προϊόντα. Οι διαγωνιζόμενοι δοκίμασαν, αλλά κάποια σφάλματα τους έστειλαν στον τάκο. Τρεις υποψήφιοι από την ομάδα των κόκκινων θα διαγωνιστούν κι οι κόκκινοι μπορεί να βγουν πιο δυνατοί. Λέμε τρεις, γιατί ο Χριστόφορος ήταν κι αυτός κόκκινος.

Στο τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου βλέπουμε τον φιλοξενούμενο σεφ να μιλά με σκληρά λόγια. Δεν ξέρουμε που αναφέρεται γιατί το μοντάζ του Star είναι μανούλα! Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Θα δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Σαν λογική εξήγηση, εδώ στο Mediatime, βλέπουμε την Αναστασία να αποχωρεί από το MasterChef. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα του Γρηγόρη, που δεν ακολουθεί συνταγές να την πατήσει. Είναι όλοι πολύ συμπαθείς κι ελπίζουμε να χαλαρώσει το MasterChef από άλλους χαρακτήρες που παίζουν reality και μας ζάλισαν στα προηγούμενα επεισόδια.

Εν αναμονή του επεισοδίου της 1ης Μαρτίου 2022. Καλό μήνα!