Η μπλε ομάδα του MasterChef έπρεπε να καταγράψει μια σημαντική απώλεια. Ποιος παίκτης μαγείρεψε χτες (25/2) για τελευταία φορά και αποχώρησε από το σπίτι του ριάλιτι του Star;

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο Βασίλης Μπόλλος και ο Γιάννος Σδούγκος συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και βγήκαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες. Μετά όμως η Φανή Ζιώγα κατέβηκε από τον εξώστη και αποφάσισε να κάνει χρήση της κάρτας και να σώσει τον Βάσιλη Μπόλλο!

«Χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε και ζητώ συγνώμη από την κόκκινη ομάδα που δεν είχα την ψυχολογία να προσφέρω πόντο. Παιδιά, συγνώμη που λέω ότι χαίρομαι που κερδίσαμε αλλά εμένα ο στόχος μου είναι αυτός. Και πιο κοντά θα φτάσω με το να κερδίζω όπου κι αν βρίσκομαι. Αν λοιπόν μου στερήσει, Βασίλη, το ότι σου δίνω την κάρτα τον στόχο μου, τουλάχιστον θα το κάνει αλλά εγώ θα έχω κρατήσει την ταυτότητα μου και την αξιοπρέπεια μου ακέραια» σημείωσε χαρακτηριστικά η νεαρή παίκτρια του MasterChef με τους υπόλοιπους να βουρκώνουν και κάποιοι να ξεσπούν σε κλάματα.

MasterChef: Πέντε τελικά οι υποψήφιοι!

Στο ιδιαίτερα απαιτητικό MasterChef της Παρασκευτής δε βρέθηκαν τρεις αλλά… πέντε υποψήφιοι. Συγκεκριμένα ήταν οι Δημήτρης Ταϊρίδης, την Βασιλική Δροσάτου, τον Σταύρο Λορέντζο, τον Γιάννο Σδούγκα και Νίκο Μπέρκα. Αυτή ήταν για κάποιον η τελευταία φορά που θα μαγείρευε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Εκεί βρέθηκε καλεσμένη η chef Σταυριανή Ζερβακάκου φέρνοντας ένα πιάτο υψηλών απαιτήσεων, το οποίο χρειαζόταν μαγειρική αντίληψη, καλή διαχείριση χρόνου, συγκέντρωση και κατανόηση των βημάτων της συνταγής.

Κάθε διαγωνιζόμενος προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και όλοι ήταν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο παιχνίδι. Οι τρεις κριτές όμως, μαζί με την καλεσμένη τους, θα έπρεπε να επιλέξουν με την βαθμολογία που θα έβαζαν στα πιάτα που δοκίμασαν ποιος θα ήταν ο νικητής.

Έτσι, σύμφωνα με την απόφαση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Πάνου Ιωαννίδη και του Σωτήρη Κοντιζά, από το MasterChef αποχώρησε ο Νίκος Μπέρκας όσο και αν η πλειοψηφία στον εξώστη επιθυμούσε να δει την πόρτα της εξόδου ο Δημήτρης Ταϊρίδης.