Το πιάτο του chef Τάσου Μαντή κλήθηκαν να αντιγράψουν στο MasterChef οι τρεις φιναλίστ του Green Award ο Νίκος ο Ιταλός, ο Πάνος και ο Νικήτας.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πιάτα έπρεπε να ετοιμάσουν οι διαγωνιζόμενοι με βασικό υλικό το χέλι. Νικήτας και Νίκος «κονταροχτυπήθηκαν» για την πρώτη θέση.

Νικητής του πολυπόθητου «Πράσινου» επάθλου άρα και πλουσιότερος κατά 10.000€ είναι από σήμερα το βράδυ ο Νικήτας, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματός του συγκινήθηκε. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και ο guest κριτής του έβαλαν 28 βαθμούς.

«Όταν έσκασε και το τελευταίο 7αρι. Καταλαβαίνεις ότι κερδίζεις είσαι έτοιμος να κλάψεις να συγκινηθείς που με πήρε αγκαλιά ο Νίκος. Αλλά απότομα έρχεται μια πολύ μεγάλη χαρά μέσα μου γιατί ξέρω ότι τα λεφτά αυτά θα πιάσουν τόπο, δε θα είναι σπατάλη και πιάνουν τόπο οι τόσες προσπάθειες. Όλα αυτά που μου έδωσαν οι δικοί μου άνθρωποι. Δεν είναι μόνο το έπαθλο, είναι η πορεία. Δεν το είχα στο μυαλό μου όλο αυτό το πράγμα σήμερα», δήλωσε πανευτυχής ο Νικήτας μετά τη νίκη του.

MasterChef 2022: Το πιάτο της Ελπίδας… τσίγκλησε τους κριτές!

Μια από τις συμμετέχουσες του MasterChef που διεκδίκησε το Green Award των 10.000 ευρώ ήταν η Ελπίδα.

 

Όμως το πιάτο της σεφ στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star δε γινόταν να μην… τσιγκλήσει τους κριτές, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να δίνει ρέστα και τους επίδοξους μάγειρες να σκάνε στα γέλια.

 

Η Ελπίδα έφτιαξε ένα αλμυρό μπισκότο με κρέμα τυριού, που αποτελούταν από δύο μικρά, στρογγυλά κομμάτια κι ένα μακρύ. «Θα έρθεις εδώ να τα μοιράσεις, έλα εδώ…», της είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με χιούμορ. «Φυσικά δε θέλω να μοιράσω τα γεωμετρικά σχήματα στους κριτές», είπε κοκκινισμένη η Ελπίδα.
Στον «Θείο Λεωνίδα» έδωσε το μακρύ κομμάτι, ο Σωτήρης Κοντιζάς επέλεξε το στρογγυλό κι ο Πάνος Ιωαννίδης το πιο μικρό, αφού όπως είπε και η παίκτρια, δε θα την παρεξηγήσει. «Πήγε καλύτερα από ό,τι περίμενα το μοίρασμα», είπε στην κάμερα η διαγωνιζόμενη.

Αυτός είναι ο νικητής!