Το Masterchef αυτής της εβδομάδας ήταν διαφορετικό αφού η ομαδική δοκιμασία δεν έκρυβε αποχώρηση αλλά 10.000 ευρώ!  Με τη νίκη τους οι κόκκινοι μπήκαν στη διαδικασία να πέσουν στη μάχη για το μεγάλο αυτό ποσό!

Στο συμβούλιο, που προηγήθηκε, οι τρεις chef κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν την κόκκινη ομάδα, που κατάφερε να κερδίσει την Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας, στο φετινό Green Award, που θα χαρίσει, στο τέλος της ημέρας, σε κάποιον 10.000 ευρώ!

Μετά από υπόδειξη του αρχηγού Γιάννου Σδούγκα, ο Νίκος Παπαϊωάννου προκρίθηκε απευθείας στην τελική δοκιμασία για τη διεκδίκηση του επάθλου, ενώ ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν εκείνος που μέσα από την πρώτη δοκιμασία πρόκρισης με βασικό υλικό την αγκινάρα, κέρδισε τη θέση του στον τελικό του Green Award.

Ένα τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, όμως, ψάχνει τον κάτοχο του και ένα κουτί χωρίζει τους διαγωνιζόμενους από την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, που ακολουθεί. Ποιος ή ποια θα τα καταφέρει να κερδίσει την τρίτη και τελευταία θέση στον τελικό του φετινού Green Award;

Ο δρόμος για την κατάκτηση του Green Award και του επάθλου των 10.000 ευρώ για τους τρεις διαγωνιζόμενους, που θα βρεθούν στον τελικό, περνάει από μια αρκετά απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής, με καλεσμένο τον διακεκριμένο chef Τάσο Μαντή.

Αυτή η δοκιμασία είναι σίγουρο ότι απαιτεί γερά «μαγειρικά» νεύρα! Επιπλέον οι κριτές γνωρίζουμε ότι έχουν υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις. Γι’ αυτό και οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να επιδείξουν  συγκέντρωση, στοχοπροσήλωση και ψυχραιμία! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει και να κλείσει την ημέρα πλουσιότερος κατά 10.000 ευρώ;

Αν θέλετε να μάθετε το MasterChef spoiler και το φαβορί για να κερδίσει τις 10.000 ευρώ δείτε ΕΔΩ για να λύσετε κάθε απορία σας!