Ιδιαίτερα… τραυματική ήταν για τον κριτή του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο η πρώτη ημέρα της ομαδικής δοκιμασίας, με τους τρεις σεφ και κριτές να ταξιδεύουν με το Orient Express δοκιμάζοντας τα πιάτα των διαγωνιζόμενων.

Στο τέλος της αξιολόγησης της πρώτης ημέρας, ο Χριστόφορος ρώτησε τον «Θείο Λεωνίδα» πώς ήταν το φαγητό στο τρένο. Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε μια αστεία κίνηση ότι έτρεμαν τα χέρια τους, ενώ με ειλικρίνεια και το γνώριμο ύφος του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε: «Ξέρεις τι έπαθα; Είναι πολύ ωραία η διαδρομή… είναι ο Γοργοπόταμος κι είναι και κάποια σημεία που είναι πολύ ψηλά στις γέφυρες κι εγώ κοίταξα απ’ έξω και ίδρωσα», είπε με τους παίκτες να γελάνε.

«Ψιλοαγχώθηκα, κοίταγα από την άλλη μεριά. Κοίταγα βράχια», εξομολογήθηκε για την… όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία ο σεφ και κριτής.

MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε;

 

Μετά την τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef 2022, που ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις, έφτασε η ώρα για την κριτική από τους σεφ και κριτές, τη βαθμολογία και την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Αφοί οι παίκτες σχολίασαν την αρχηγία τόσο της Καλλιόπης όσο και της Ελπίδας, άρχισαν τις βαθμολογίες, με τις δύο ομάδες να έχουν μικρή διαφορά στη βαθμολογία. Στην αξιολόγηση της πρώτης φάσης της δοκιμασίας βρέθηκε μπροστά η μπλε ομάδα με 79 βαθμούς και με 74 η κόκκινη.

Τα σχόλια των κριτών ήταν καλύτερα για τους «Μπλε» και για τη δεύτερη ημέρα, τη δεύτερη φάση της δοκιμασίας, με την Καλλιόπη, τον Γιάννο και τον Παναγιώτη να προηγούνται με τρεις πόντους από την ομάδα της Ελπίδας, του Νικήτα και του Χριστόφορου και να κερδίζουν την τελευταία ομαδική δοκιμασία.

Η Καλλιόπη δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κέρδισαν στο παιχνίδι του Star , ενώ Χριστόφορος και Νικήτας μίλησαν για λάθη της αρχηγού τους, της Ελπίδας.