Η Ελπίδα στο δεύτερο μέρος της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef μας έδειξε μία πλευρά που τόσο καιρό είχε φροντίσει επιμελώς να την κρύψει. Αν και πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη παίκτρια που πολλοί εκ των παικτών αφήνουν να εννοηθεί ότι «κρύβει» τον πραγματικό της χαρακτήρα, τώρα στο τελείωμα, αποφάσισε να ανοιχτεί. Μάλιστα ξέσπασε σε δάκρυα αποτέλεσμα της συγκινησιακής της φόρτισης.

Η ερώτηση που την έκανε να συγκινηθεί και η αφιέρωση στον πατέρα της.

Μπορεί η Ελπίδα να έχει τη φήμη της “σκληρής” και μέχρι σήμερα να μην είχαμε δει στο MasterChef του Star ποτέ να χάνει την ψυχραιμία της, ωστόσο κατά το δεύτερο μέρος της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας του μαγειρικού reality, μία ερώτηση του δημοσιογράφου την έκανε να συγκινηθεί και να ξεσπάσει σε κλάμματα.

Αφορμή αποτέλεσε η φραγκόκοτα που επέλεξε η ίδια ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας να είναι το βασικό υλικό στο κύριο πιάτο της ομάδας της και η ερώτηση για το πού θα αφιερώσει τη συγκεκριμένη μαγειρική προσπάθεια.

«Φραγκόκοτα έχω να πιάσω στα χέρια μου και να μαγειρέψω, δεν θέλω να πω από το 2010, αλλά νομίζω ότι είναι από τότε», δήλωσε αρχικά η παίκτρια με την ερώτηση του δημοσιογράφου για το πού θα αφιερώσει το συγκεκριμένο πιάτο να φέρνει δάκρυα στα μάτια της.

«Και εκεί που λες τελειώνουν τα κλάμματα, πανάθεμά σε, τελευταία ομαδική. Είναι αφιερωμένο στον μπαμπάκο μου, στην τεράστια για μένα προσπάθεια που έχω κάνει για να είμαι εδώ. Αγαπώ πολύ την οικογένειά μου και μού έχουν λείψει υπερβολικά. Αυτό σήμερα είναι όλο αφιερωμένο. Πανάθεμά σε», συμπλήρωσε κλαίγοντας.