Μετά τη διακοπή για τις ημέρες του Πάσχα, το MasterChef του STAR επιστρέφει και μάλιστα με μια ιδιαίτερα απαιτητική ομαδική δοκιμασία!

Οι παίκτες θα κριθούν σε μία δύσκολη δοκιμασία που θα ορίσει και την παραμονή στο σπίτι του MasterChef.

Αυτό που αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τετάρτης (27/04), μετά τη διακοπή των εορτών πραγματικά θα είναι πολύ δύσκολο!

Όπως βλέπουμε στο trailer, μια νέα εβδομάδα ξεκινά στην κουζίνα, η οποία θα έχει για ακόμη μια φορά Μεσογειακό… άρωμα. Συγκεκριμένα, οι παίκτες καλούνται να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στην ιταλική κουζίνα.

Οι παίκτες του MasterChef επιστρέφουν στις ομαδικές δοκιμασίες και τους περιμένει μια έκπληξη, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές στις ομάδες, τις οποίες θα φτιάξει από την αρχή ο Γιάννος, ενώ θα κληθούν να μαγειρέψουν πιάτα της ιταλικής κουζίνας.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας θα υπάρξουν πολλές αστοχίες, με τους μάγειρες να αγχώνονται, να διαφωνούν και να ζορίζονται, ενώ μια από τις ομάδες θα έχει ένα ατύχημα που θα τη δυσκολέψει πολύ.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στις γεύσεις των πιάτων και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Η καλή διαχείριση, τόσο των βημάτων των συνταγών αλλά και του άγχους, θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Στην αποψινή δοκιμασία, εκτός από τους τρεις κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, τα πιάτα θα δοκιμάσει και η πρέσβης της Ιταλίας στην Αθήνα, Πατρίτσια Φαλτσινέλι.

Masterchef: Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο