Στη συγκεκριμένη φάση του διαγωνισμού μαγειρικής του MasterChef και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία. Ποιος δεν θα ικανοποιήσει τους κριτές με το πιάτο του;
Δοκιμασία αποχώρησης με πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων έχει το αποψινό (19/4) «μενού» του MasterChef.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ως νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box, σχημάτισε τα «μαγειρικά ζευγάρια», που συνεργάστηκαν στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star!

MasterChef: Νικητές αναδείχθηκαν ο Γιάννος Σδούγκας και η Ελισάβετ Κοντοκώστα.

Αντίθετα, η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ο Βασίλης Μπόλλος, ο Μάριος Λιόλιος και ο Νίκος Παπαϊωάννου, είχαν τις λιγότερο καλές προσπάθειες και είναι εκείνοι που θα παλέψουν για την παραμονή τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο καταξιωμένος και βραβευμένος chef, Luca Piscazzi.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στις γεύσεις του πιάτου και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στο διαγωνισμό.

Τα περιθώρια στενεύουν και τα λάθη βιασύνης δεν συγχωρούνται.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να φτιάξουν δυο πιάτα της Ιταλικής κουζίνας και να συνεργαστούν αρμονικά, αφού η «μοίρα» τους στο MasterChef θα είναι κοινή και τα πιθανά λάθη του ενός θα επηρεάσουν και τον άλλο.

Θυμίζουμε ότι ο Χριστόφορος δε θα μαγειρέψει, καθώς τον επέλεξε ο Παναγιώτης ως τον έναν ακόμα παίκτη που δε θα διαγωνιστεί και θα παρακολουθήσει μαζί του από τον εξώστη αυτή τη δοκιμασία.