Δεν είναι ψέμα αν πούμε ότι πολλοί από εμάς πίστευαν ότι ο ΒασίληςΜπόλλος ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του MasterChef 2022. Ωστόσο μια μεγάλη αστοχία στη χθεσινή (19/04) αντιγραφή πιάτου τον έθεσε εκτός διαγωνισμού.

Μετά την αποχώρησή του, ο Βασίλης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» στο Star και μίλησε για όλα όσα βίωσε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και για τη σχέση του με τον Δημήτρη Ταϊρίδη.

«Ο Μπόμπαινας δεν μπορεί μακριά μου. Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον Δημήτρη Ταϊρίδη. Όταν είμαστε μέσα σε ένα διαγωνισμό και ζούμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι όλοι κάνουμε λάθη. Αν είχα κάνει κάτι λάθος του το έλεγα. Στο σπίτι ήμασταν καλά με τον Δημήτρη. Έχει την τρέλα του. Εγώ τον συμπαθώ γιατί έχει καρδιά μικρού παιδιού. Είναι η ζωή του να ασχολείται με τα πάντα. Δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά έχει τον δικό του τρόπο να τα σχολιάζει».

Masterchef: «Ο Νικήτας μπορεί να είναι στον τελικό»

Ο πρώην παίκτης του MasterChef 2022 λίγο πριν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό ζήτησε από τον Νίκο Π, να πει στον Πάνο πως θέλει να κερδίσει.

«Ο Πάνος είναι πολύ καλό παιδί και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στο σπίτι», δήλωσε και στη συνέχεια αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν είπε κάτι τέτοιο και για τον Νικήτα με τον οποίο έκαναν παρέα μέσα στο σπίτι.
«Δεν έχει δημιουργηθεί κάτι με τον Νικήτα. Για μένα είναι από τους καλύτερους μάγειρες μέσα στο σπίτι. Είναι θέμα ψυχολογίας του Νικήτα πόσο ψηλά θα φτάσει στον διαγωνισμό. Μπορεί να είναι και στον τελικό».

«Στο τετράδιό του ο Δημήτρης με είχε πάνω πάνω»

Κλείνοντας, ο Βασίλης αναφέρθηκε και στο περιβόητο τετράδιο του Μπόμπαινα, όπου έχει γράψει τα ονόματα των παικτών και σβήνει όποιον αποχωρεί. «Στο μυαλό του Δημήτρη δεν μπορεί να μπει κανείς. Στο τετράδιό του με είχε πάνω πάνω. Σε αυτό το σημείο θα του ζητήσω συγγνώμη, γιατί δεν έπαιζε στοίχημα όπως πιστεύαμε στην αρχή. Έγραφε τα ονόματα και με ποια σειρά θα φύγουν. Δεν ήξερα στην αρχή τι έγραφε. Δεν είχαμε κανονίσει με τη Φανή να διώξουμε τον Δημήτρη. Δεν τον θέλαμε στην ομάδα, δημιουργούσε προβλήματα».