Στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/5) στο Star, είδαμε τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο να «τραβάει το αυτί» του Μπόμπαινα, κατά κόσμο, Δημήτρη Ταϊρίδη και μάλιστα καθόλου άδικα!

Ο πρώην ιδιοκτήτης ταβέρνας, κατάφερε να εκνευρίσει τον θείο Λεωνίδα με την γνωστή συμπεριφορά που διαθέτει! Δεν του αρέσει κανείς, δεν μένει ποτέ ικανοποιημένος και φυσικά δε χαίρεται με τη χαρά!

Μετά από μία σειρά αυστηρών παρατηρήσεων και σχολίων, ανάλογων του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι, η Μπλε ομάδα με 3-2 ήταν εκείνη που αναδείχθηκε τελικά νικήτρια και οι παίκτες της θα είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν εκτός σπιτιού με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Ωστόσο, τη νίκη των Μπλε επισκίασε η στάση του Δημήτρη Ταϊρίδη aka “Μπόμπαινα”, ο οποίος ζήτησε από τους κριτές να μην ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στην έξοδο και να επιστρέψει μόνος του στο σπίτι. Το αίτημά του αυτό ήταν που προκάλεσε την αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος σε αυστηρό τόνο έβαλε στη θέση του τον παίκτη του διαγωνισμού, επαναλάμβάνοντάς του ότι δεν του ανήκουν όλες οι στιγμές.

 

Ενδεχομένως ο επίδοξος σεφ να έχει δίκιο. Όχι σε όλα, αλλά ναι, μπορεί να έχει. Η συμπεριφορά ωστόσο μοιάζει να είναι πια κουραστική. Μόνιμη ξινίλα στο πρόσωπο και ένα σαρδόνιο χαμόγελο που όντως τον κάνει φτυστό με τον Γκρου, από τη γνωστή ταινία κινουμένων σχεδίων, «Εγώ ο Απαισιότατος».

Ωστόσο μετά την επίπληξη, είδαμε στα social media του Δημήτρη μία ανάρτηση που προκαλεί-δε θα πούμε χαρά- αλλά απορία. Κάποιος, ενδεχομένως η σύντροφός του ή κάποιος από το περιβάλλον του ακόμα και ο ίδιος (αν είμαστε τυχεροί) ανέβασε μία δημοσίευση που ίσως δείχνει ότι είναι εκτός παιχνιδιού!

Η λεζάντα μάλιστα γράφει: «Αγαπητά μου minions!!!!!!!κάπου εδώ διέκρινε το πόντιουμ….»

 

 

MasterChef: Δείτε το βίντεο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τη «λέει» στον Μπόμπαινα!