Το MasterChef 2022 βρίσκεται στην τελική ευθεία! Μία ακόμα νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τους καλύτερους εννέα παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής με τη δοκιμασία του Mystery Box.

Μία έκπληξη περίμενε τους παίκτες, αφού επρόκειτο για ένα Mystery Box… μπάμπουσκα, καθώς στους πάγκους υπήρχε ένα κουτί που από κάτω έκρυβε άλλα δύο μικρότερα.

Στο πρώτο κουτί του διαγωνισμού μαγειρικής του Star οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να έχουν στη διάθεσή τους λιγότερα υλικά, αλλά περισσότερο χρόνο, όπως συνέβη με τον Μπόμπαινα, ο οποίος έχει στη διάθεσή του 45 λεπτά.

Μείον 10 λεπτά, δηλαδή, 35 λεπτά έχουν στη διάθεσή τους ο Παναγιώτης και ο Νίκος Π., ενώ οι υπόλοιποι 6 θα μπορούν να μαγειρέψουν μέσα σε 30 λεπτά και με περισσότερα υλικά!

Η Ελπίδα ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box και ως εκ τούτου είχε κάποια πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας.

«Πάμε να δούμε τα πλεονεκτήματα της Ελπίδας. Ένα, αν θέλει μπορεί να μη μαγειρέψει και να πάει ασφαλής στον εξώστη. Έτσι εξασφαλίζει τη θέση της στην τελική 8άδα. Η Ελπίδα θα μοιράσει τέσσερα πιάτα σε εσάς, τα οποία περιλαμβάνουν, γαλοπούλα, μπακαλιάρο σκορδαλιά, κόλλυβα και μαγειρίτσα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Δε θα μαγειρέψω σεφ», είπε η Ελπίδα, η οποία πέρασε απευθείας στους 8 του διαγωνισμού και στη συνέχεια μοίρασε τα πιάτα στους συμπαίκτες της.

O Nίκος, ο Μπόμπαινας και η Καλλιόπη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν τα χειρότερα πιάτα στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία του διαγωνισμού και κάθε δοκιμασία μπορεί να αποβεί μοιραία για την παραμονή τους. Όσο δύσκολο κι αν είναι το ζητούμενο για κάποιους, όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πια περιθώρια για αστοχίες.