Το άγχος «χτύπησε κόκκινο» για τους παίκτες των δύο ομάδων στο Masterchef, καθώς έφτασε η ώρα της κρίσης!

 

Κόκκινοι και Μπλε συγκεντρώθηκαν ενώπιον των κριτών και περίμεναν με αγωνία να ακούσουν τη βαθμολογία για την πιο σημαντική Ομαδική Δοκιμασία στο MasterChef ever! Είναι η σημαντικότερη γιατί οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν ατομικά για το μεγάλο έπαθλο της «Πράσινης Εβδομάδας». Το Green Award των 10.000 ευρώ!
Τελικά, με μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, οι Κόκκινοι, με αρχηγό τον Γιάννο, αναδείχθηκαν νικητές.
«Ελπίζω να μην είναι η τύχη του πρωτάρη!» είπε ο Γιάννος που ήταν αρχηγός για πρώτη φορά στην πορεία του στο MasterChef 2022.

Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας, όπως φάνηκε, ήξεραν από πολύ νωρίς την έκβαση των πραγμάτων.

MasterChef: Πάνος ή Ελπίδα θα διεκδικήσει τα 10.000 ευρώ;

Οι νικητές της Ομαδικής Δοκιμασίας Κόκκινοι διαγωνίστηκαν ατομικά για το μεγάλο έπαθλο της «Πράσινης Εβδομάδας». Το Green Award των 10.000 ευρώ!
Πριν ξεκινήσουν τη δοκιμασία στο διαγωνισμό του Star όμως, ο Γιάννος, ως αρχηγός της νικήτριας Κόκκινης Ομάδας, υπέδειξε τον πρώτο συμπαίκτη τους που θα διεκδικήσει το έπαθλο αυτό και αυτός ήταν ο Νίκος ο Ιταλός.

Στη συνέχεια, οι κριτές δοκίμασαν όλα τα πιάτα και κάλεσαν μπροστά την Ελπίδα και τον Πάνο δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές προσπάθειές τους.

 

Όπως είπαν, και τα δύο πιάτα ήταν νόστιμα, είχαν ωραίο στήσιμο και ωραία ιδέα, ενώ υπήρχε και το ζητούμενο, η αγκινάρα.

«Η προσπάθεια όμως που κερδίζει το δεύτερο εισιτήριο για τη διεκδίκηση του Green Award ανήκει στον Πάνο!» ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Μέχρι τώρα, το πολυπόθητο «Πράσινο» έπαθλο διεκδικούν ο Νίκος ο Ιταλός και ο Πάνος. Οι κριτές αναζητούν ακόμα έναν παίκτη.