Η Μαρία Σολωμού, η ηθοποιός που πάντα κάτι έχει να πει, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Nitro και στον δημοσιογραφο Στέργιο Πουλερέ και μίλησε όχι μόνο για όσα την ενοχλούν αλλά και για τον έρωτα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπάρχει η ατάκα εκείνη που μπορεί να γοητεύσει μία γυναίκα τόσο ώστε να πέσει… ξερή, η ίδια παραδέχτηκε ότι της έχει τύχει αν και αφήνει μία πιθανότητα να ήταν ο τρόπος που είχε ειπωθεί τότε και όχι το τι περιείχε αυτή.

Η ίδια πάντως ξενερώνει με την «μπούρδα» του τύπου «θύμισε μου το όνομά σου» και να κάνουν πως δεν την ξέρουν ενώ στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Οι ίδιοι, σύμφωνα με την Μαρία Σολωμού, πιστεύουν ότι έτσι θα κάνουν την μαγκιά και την ανατροπή. Αν και αφήνει το ενδεχόμενο αυτό να μην ισχύει και πάντα! Υπάρχουν άλλωστε άνθρωποι που δεν παρακολουθούν τηλεόραση και γενικά δεν έχουν σχέση με τα κοινά και πραγματικά να μην την ξέρουν. Προφανώς και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος άλλωστε να την ξέρει. Καταλαβαίνει όμως πότε αυτό είναι αληθινό και πότε προσποιητό και αυτό είναι που την εκνευρίζει αφού φανερώνει δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο εκείνη θέλει ειλικρίνεια και αυθορμητισμό και όχι δεύτερες σκέψεις. Επίσης της έχει τύχει να υπάρχουν τύποι που πάνε να την κάνουν κοπλιμέντο και τελικά να την προσβάλλουν με αυτό που της λένε. Εκείνη βέβαια αντιλαμβάνεται ότι εκείνοι δεν είχαν τέτοιο σκοπό και προφανώς και γελάει ενώ παραδέχεται ότι δεν έχει ακούσει άνθρωπο να της λέει μία κουβέντα και εκείνη να καρφώνει τα μάτια της πάνω του!

Όλες οι ειδήσεις

Παραλία – ΕΡΤ: Ανατροπή – Τότε θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά

Καιρός: Για χειμωνιάτικο σκηνικό μας προετοιμάζει ο Αρναούτογλου – Ενισχυμένοι βοριάδες τη Δευτέρα

Φαίη Σκορδά: Αυτές τις συνεντεύξεις ετοιμάζει για να χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση