Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι. Οκ μέχρι εδώ. Να πούμε όμως ότι η Μαρία Σολωμού φοράει το must της σεζόν σε παλτό!

Η Μαρία Σολωμού έκανε βόλτα αγκαλιά με τον Mente Fuerte στο Golden Hall. Η ηθοποιός φορούσε λευκό τοπ και μίνι ή σορτσάκι και ας μη φαίνεται, σε συνδυασμό με sneakers πλατφόρμες. Ωστόσο αυτό που θα μείνει αξέχαστο είναι το μάξι πανωφόρι της!  Πρόκειται για ένα παλτό με το διαχρονικό μοτίβο πιε ντε πουλ. Αυτό είναι που προσθέτει μία κλασάτη πολυτέλεια ακόμα και στο πιο sport look!

Πριν από λίγες μέρες, πάντως, όταν εθεάθησαν σε βόλτα σε εμπορικό και ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε αν είναι ζευγάρι με τον τράπερ, η ηθοποιός δεν το επιβεβαίωσε, απαντώντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»: «Νίκο μου, θα σου πω το εξής. Δεν έχω καμία ερωτική σχέση που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σε περίπτωση που είχα κάτι στη ζωή μου δεν θα πήγαινα να περπατήσω σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι. Μην χαίρεστε λοιπόν, γιατί κάποιοι χαρήκανε».

Πώς εκδικείται την απιστία;

Ας θυμίσουμε όμως κάπου εδώ πώς εκδικείται η Μαρία Σολωμού την απιστία για να ξέρει και δύο πράγματα από μας ο Mente.

Η ίδια είχε πέσει θύμα απιστίας σε νεαρή ηλικία.
«Όταν ήμουν 19, είχα μία σχέση, ας πούμε, με κάποιον μεγαλύτερό μου αρκετά -τότε μου φαινόταν πολύ μεγάλος το 27, να σου πω την αλήθεια- ο οποίος παράλληλα με μένα είχε σχέση με άλλη μία άλλη κοπέλα.

Δηλαδή, βγαίναμε έναν χρόνο, έβγαινε έναν χρόνο με άλλη μία κοπέλα. Και από άσχετο τρόπο γνωριστήκαμε… Με την κοπέλα εννοώ. Και μείναμε άναυδες, με το στόμα ανοιχτό και κάποια στιγμή τα βάλαμε κάτω και είδαμε πώς γινόταν και έβλεπε και τις δυο μας», ανέφερε η ηθοποιός.

Ο δημοσιογράφος τότε της ΕΡΤ ρώτησε τη Μαρία Σολωμού αν εκδικήθηκε τον πρώην της με τη συνδρομή της άλλης κοπέλας και απάντησε καταφατικά «γιατί σ’ αυτήν την ηλικία τα κάνεις αυτά»