Μισ νέα πρόταση για το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων κάνει φέτος ο ALPHA με δύο γυναίκες στο τιμόνι της παρουσίασης. Η Μαρία Νικόλτσιου και η Έφη Μπαρμπάτση που αναλαμβάνουν το μεσημεριανό δελτίο μίλησαν για το διαφορετικό αυτό στοίχημα και ξεκαθαρίζουν πως οι μόνες παρεμβάσεις που μπορούν να δεχθούν είναι αυτή της συνείδησής τους.

Στόχος τους είναι ένα διαδραστικό δελτίο που φωτίζει την είδηση και αναδεικνύει την ανθρώπινη διάσταση. Το διπλό δελτίο είναι από μόνο του μία πρόκληση και για πρώτη φορά ομάδα δημοσιογράφων της αίθουσας σύνταξης θα βρίσκεται μέσα στο στούντιο.

Επιπλέον οι δύο παρουσιάστριες στοχεύουν σε ένα δελτίο άρτιο και όχι διεκπαιρεωτικό αφού το κοινό που παρακολουθεί εκείνη την ώρα τις ειδήσεις έχουν πολλαπλές ιδιότητες και τους «αξίζει» ένα δελτίο ορθό. Θέλουν να ενημερώνουν τους τηλεθεατές, που σε μία εποχή με μεγάλη ακρίβεια, κάτι που δημιουργεί και αγωνία στον κόσμο, για μία καλύτερη καθημερινότητα.

Ωστόσο υπήρξε και μία «βόμβα» στον ALPHA από την παραίτηση Αλεβίζου και αυτός είναι ο λόγος.

18 χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του ALPHA, η παρουσιάστρια Έφη Αλεβίζου αποφάσισε να παραιτηθεί από τον σταθμό.

Αν και η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και οι μεταγραφές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς, η Έφη αποφάσισε να παραιτηθεί μετά την πρόταση που της έγινε από το κανάλι για να παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων τα σαββατοκύριακα.

Το κανάλι αποφάσισε εν μία νυκτί να παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων ένα δίδυμο γυναικών και συγκεκριμένα η Μαρία Νικόλτσιου και η Έφη Μπαρμπάτση.

Αυτό θα σήμαινε την άμεση εκτόπιση της μέχρι πρότινος παρουσιάστριας σε δελτίο στα σαββατοκύριακα. Ωστόσο αυτό ήταν κάτι που δεν έγινε αποδεκτό. Έτσι η κ. Αλεβίζου αποφάσισε να ανακοινώσει την παραίτηση της κάτι που ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα αποδεκτό.

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Μανουσάκης τους έκανε ζευγάρι και στη ζωή-Αυτοί είναι

Επίδομα θέρμανσης: Για ποιους διπλασιάζεται – Έρχεται έκπτωση για το πετρέλαιο θέρμανσης στην αντλία

Τόμας Τούχελ: Νεαρή Βραζιλιάνα η αιτία απόλυσής του-Τα κουτσομπολιά των παικτών