Οκτώ διαφορετικοί άνθρωποι που βίωσαν την οργή μέσα από τη Στοργή των πιο κοντινών τους ανθρώπων, είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Μία μεσήλικας αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος μαθαίνει πως όλη της η ζωή ήταν ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια. Ένας δυνατός άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι παγιδεύεται στον χρόνο, μία νεαρή μητέρα επιτίθεται σε έναν άγνωστο και ένα ζευγάρι διαλύεται εξαιτίας του θυμού.

Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους που έχουν ένα και μόνο κοινό! Την οργή που βίωσαν μέσα από τη στοργή των πιο κοντινών τους ανθρώπων. Αυτό είναι το νέο κοινωνικό δράμα του ΣΚΑΪ που υπογράφει σκηνοθετικά η Όλγα Μαλέα και σεναριακά η Εύα Πανταή και ο Γιάννης Βολιώτης. Η σειρά θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η σειρά θα πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικί, κάτι που πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

ΣτΟργή έρχεται στον ΣΚΑΪ

Πριν λίγες μέρες το εντυπωσιακό καστ συγκεντρώθηκε για την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου και τα συναισθήματα όλων ήταν δυνατά. Σε μία εποχή που η οργή έγινε κίνημα, και η ενδοοικογενειακή βία είναι σε έξαρση, η σειρά αυτή έρχεται για να μας κάνει να κατανοήσουμε καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας αλλά και να αποστιγματίσουμε την ψυχοθεραπεία που δεν είναι ταμπού! Είναι ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, στη λύτρωση και την ισορροπία.

Στη σειρά Η ΣτΟργή πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου η οποία υποδύεται την ψυχίατρο ή γιατρό όπως την αποκαλούν όλοι- Μαργαρίτα Καλογεροπούλου. Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο στην Αθήνα. Την ομάδα στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας), Βασίλης μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη γιατρό πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίες: Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννης Παπαζήσης, Βασιλική Τρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλέκος Συσσοβίτηςκαι Λένα Παπαληγούρα.

Στο ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της ψυχιάτρου, είναι ο Άρης Λεμπεσόπουλος. Η σειρά βασίζεται στο τουρκικό «Kirmizi Oda»