Με εντελώς διαφορετική εικόνα της παρουσίασε η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη στο ΒΗΜΑ όπου η αγαπημένη τραγουδίστρια δε φοβήθηκε για ακόμη μία φορά να τσαλακωθεί κάνοντας μία παραδοχή που λίγοι θα τολμούσαν.

Πέρα από μία εξαιρετική τραγουδίστρια που έχει γράψει ιστορία σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Έλενα Παπαρίζου έχει κερδίσει τις καρδιές του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια για τον προσιτό, φιλικό και ζεστό χαρακτήρα της. Η ίδια έχει αποδείξει πολλάκις το ποιόν του χαρακτήρα της με την εκκολαπτόμενη στο εξωτερικό νοοτροπία της να προκαλεί κάποιες φορές εντύπωση στη χώρα μας.

Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για τη ζωή της στη Σουηδία πριν κατηφορίσει στην Ελλάδα και απογειωθεί η καριέρα της. Γεννημένη και μεγαλωμένη στη χώρα της Σκανδιναβίας έχει βιώσει από πρώτο χέρι πως είναι να είσαι παιδί μεταναστών σε άλλη χώρα.

Στην ερώτηση για το αν και κατά πόσο έχει βιώσει ρατσισμό στα χρόνια της εκεί η ίδια δήλωσε πως της έχει συμβεί κυρίως λόγω της εμφάνισής της. «Ήμουν λίγο πιο μελαχρινή από τα υπόλοιπα παιδιά» ανέφερε σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό δε την άφησε να την επηρεάσει καθώς στη χώρα υπήρχαν και υπάρχουν διάφορες εθνικότητες. «Δεν ένιωθα διαφορετική αλλά μοναδική», τονίζει.

Στη συνέχεια προχώρησε σε μία δήλωσε που θα συζητηθεί καθώς παραδέχτηκε ότι και η ίδια έχει κάνει bullying στα σχολικά της χρόνια. Ωστόσο γρήγορα κατάλαβε το λάθος της και έτσι αποφάσισε να γίνει πρόεδρος του anti-bullying προγράμματος στην σχολική της κοινότητα.

Τολμηρή, ειλικρινής μα πάνω από όλα αυθεντική η Έλενα Παπαρίζου διδάσκει για ακόμη μία φορά ήθος με τις δηλώσεις της.

(Πηγή: Το Βήμα των Τρικάλων – Από την έντυπη έκδοση του Βήματος της Κυριακής)

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Η ρήτρα τηλεθέασης που ζήτησε ο Ατζούν…και τα 14,4 εκατ.ευρώ

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που έχει

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σταύρος παίρνει το παιδί της Αργυρώς – Η Τζένη υποψιάζεται τη σχέση Νικηφόρου – Νάντιας – Αγρια επίθεση στον Λευτέρη