Φαίνεται πως η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να αποχωριστεί, έστω για όσο διάστημα διαρκέσει, το ρόλο της σκληρής κριτή στο J2US και να αναλάβει έναν πιο ψυχαγωγικό αλλά και χιουμοριστικό ρόλο στη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια υπέγραψε με το κανάλι του Φαλήρου, για να αναλάβει τη νέα σεζόν την καθημερινή ζώνη 12:00 με 14:00, που καταλαμβάνει για λίγο ακόμα τουλάχιστον, η Ιωάννα Μαλέσκου. Για το στήσιμο της εκπομπής έχουν  γίνει ήδη κάποιες κρούσεις που, παρότι δεν είχαν θετική έκβαση, «μαρτυρούν».. τις προθέσεις του καναλιού.

Και καθώς είναι μια άκρωs ανταγωνιστική ζώνη, η παρουσιάστρια, που έχει βάλει μεγάλο στοίχημα, έχει ήδη ξεκινήσει τις προεργασίεs. Αυτό το διάστημα μάλιστα γίνονται ραντεβού προκειμένου να βρεθούν οι άμεσοι συνεργάτεs. Η μεταγραφή τηs στον ΣΚΆΪ αυτόματα σημαίνει πως η Μαρία Μπακοδήμου Θα μείνει εκτός κριτικής επιτροπήs στο «Just the two of us».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ προσέγγισε για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου τον Νικόλα Ράπm, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι παραμένει στον ΑΝΤΙ. Κρούση έγινε και σε έναν ακόμα πα-ρουσιαστή που έχει υπηρετήσει χιουμοριστικό περιεχόμενο και αυτός είναι ο Μάκης Παπασημακόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά λόγω συνεργασίας με την Cosmote TV. Στόχος είναι η εκπομπή της  Μαρίας Μπακοδήμου να έχει στοιχεία κωμικά και σατιρικά, θυμίζοντας προηγούμενες εκπομπές της στο Star. Ενα θέμα που προκύπτει είναι να μην μπει στα… χωράφια του Νίκου Μουτσινά.