Ο τηλεοπτικός σταθμός Action 24 κατάφερε τη φετινή χρονιά να κάνει την ανατροπή με το δίδυμο του Σαββατοκύριακου! Τόσο η Μαρία Αραμπατζή όσο και ο Θοδωρής Βγενής αποτελούν την έκπληξη της τηλεοπτικής σεζόν αφού με τις επιδόσεις τους αποδεικνύουν πόσο σωστά έπραξε η ενημερωτική διεύθυνση του σταθμού.

Δημοσιογράφοι με πολλά χρόνια στο χώρο και εμπειρία σε νευραλγικά σημεία αφού η ενημέρωση ποτέ δεν ήταν εύκολη, έκαναν φέτος τη διαφορά και είναι σίγουρα η εναλλακτική πρόταση για τους τηλεθεατές που θέλουν πλέον φρέσκα πρόσωπα που καμία σχέση δεν έχουν με αντίστοιχες εκπομπές.

Άλλωστε είναι γεγονός ότι η επανάληψη κουράζει ειδικά όταν αυτή δεν είναι αντικειμενική. Ωστόσο οι δύο δημοσιογράφοι μπόρεσαν να ανταποκριθούν στους δύσκολους στόχους που είχαν θέσει οι ιθύνοντες του σταθμού που φέτος έκανε το come back ποντάροντας σε πρόσωπα που είναι μεν δοκιμασμένα αλλά όχι, ευτυχώς για εμάς, «καμένα».

Η κούρσα του Σαββατοκύριακου δεν είναι καθόλου εύκολη αφού τα μέτωπα στους τηλεοπτικούς σταθμούς είναι πολλά και με πρόσωπα που μετράνε πολλά χρόνια στο χώρο! Όμως η Μαρία Αραμπατζή και ο Θοδωρής Βγενής έφεραν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που τους έχει ανατεθεί και κατάφεραν μέσα από την εκπομπή τους να βγάζουν ειδήσεις που «παίζουν» όλη την εβδομάδα.

Και μπορεί η ψυχαγωγία να πρωταγωνιστεί σε ένα χαλαρό σαββατοκύριακο, η ενημέρωση όμως είναι κυρίαρχο σημείο της επικαιρότητας και όπως φαίνεται ο στόχος επετεύχθη!

Μαρία Αραμπατζή-Θοδωρής Βγενής: Δείτε απόσπασμα της εκπομπής

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: «Έχω κλάψει…έχω απογοητευτεί»

Το γκολ στην Τούμπα ήταν η δικαίωση της ΑΕΚ και του Αλμέιδα με τον Αραούχο!

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η Αστυνομία του Survivor, τα μαγειρέματα του MasterChef και ο Bachelor Πρίαμος