Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου, όπως και σύσσωμη η ομάδα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, το πρωί της Παρασκευής. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι γνωστό ότι θα αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή και φυσικά, αποχαιρέτησε οριστικά την εκπομπή, καθώς ολοκληρώνεται η συνεργασία τους.

Το τηλεοπτικό… ντουέτο ξεκίνησε με ένα διάλογο περί διαζυγίων : «Να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί και για μένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από σένα, χάρηκα από τη συνεργασία αυτή και σου εύχομαι από αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας… μπορώ να σου πω ότι είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο. Θα είμαστε φίλοι αδελφικοί».

Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε λέγοντας: «Φυσικά και θα είμαστε. Ευχαριστώ πάρα πολύ αυτή την ομαδάρα του Καλημέρα Ελλάδα που με αγκάλιασε και έμαθα τόσα μαζί σας. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ…».

«Θέλω να σου πω ότι θα σε βλέπω», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου στη συνέχεια και ο αγαπητός δημοσιογράφος σχολίασε: «Θα είσαι από τις πρώτες μας καλεσμένες εδώ στην εκπομπή. Καλή τύχη Μαριώ».

 

Γιώργος Παπαδάκης: Δείτε το ρεπορτάζ του Star