Ο «Σασμός» ρίχνει τίτλους τέλους ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας και στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν ήδη βρει την παραγωγή που θα ηγηθεί στο καθημερινό πρόγραμμα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να γίνει το βαρύ πυροβολικό της μυθοπλασίας του. Στο επίκεντρο και πάλι θα είναι ένας απαγορευμένος έρωτας. Υστερα από το δράμα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, έρχεται μια σειρά της οποίας η κεντρική ιδέα θυμίζει κάτι από το «Άγγιγμα ψυχής», που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1998 με τον Σταύρο Ζαλμά στον ρόλο του ιερέα και την πρωτοεμφανιζόμενη Θεοφανία Παπαθωμά να τον ερωτεύεται παράφορα. Η νέα πρόταση του ALPHA λέγεται «Άγιος έρωτας».

Πρόκειται για μια δραματική σειρά εποχής που θα μας ταξιδέψει στα Χανιά και στο Ναύπλιο και τοποθετείται χρονικά μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Το φορμάτ είναι χιλιανής προέλευσης, βασίζεται στη σειρά «Perdora nuestros pecados (Συγχώρεσε τις αμαρτίες μας») και θα προσαρμοστεί φυσικά στα ελληνικά δεδομένα.
Ο βασικός ήρωας είναι ένας νεαρός σε ηλικία παπάς, ο οποίος αποφασίζει να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του έπειτα από αρκετά χρόνια. Εκεί θα προσπαθή σει να βρει την ηρεμία του, αλλά θα ερωτευτεί τη νεαρή κόρη του προύχοντα της περιοχής, ο οποίος εξουσιάζει με τον τρόπο του όλη την πόλη. Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως πρόκειται για μία απαγορευμένη για τον ίδιο συνθήκη, τα αισθήματά του ιερέα καταλαμβάνουν τη λογική του. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφουν ο Άγγελος Χασάπογλου και η Ρένα Ρίγγα και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.
Το καστ
Ο ALPHA ευελπιστεί ο «Αγιος έρωτας» να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές για την επόμενη χρονιά. Το καστ θα είναι πολυάριθμο και τα πρώτα ονόματα που έχουν κλείσει συνεργασία είναι κορυφαία. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ύστερα από τα «Καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ1 επιστρέφει στη μικρή οθόνη, σε δράμα κι αυτή είναι μια μεγάλη έκπληξη. Ο Γιάννης Τσορτέκης μετά τον «Σκαραβαίο», αλλά και το «Αυτή η νύχτα» συνεργάζεται με το ίδιο κανάλι για τρίτη σεζόν, όπως και η Δανάη Παππά που από τον «Σασμό» θα βρεθεί σε μια σειρά που θα προβάλλεται στην ίδια ζώνη προβολής. Η Ταμίλα Κουλίεβα, μετά από τους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, έχει ήδη κλείσει με την καθημερινή σειρά του ALPHA, όπως και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τον οποίο φέτος είδαμε στον «Παράδεισο των κυριών». Επίσης και ο σπουδαίος ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρης Παπανικολάου, θα κάνει μέσα από τον «Αγιο έρωτα» την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Το τέλος βρίσκει μαζί Μαρίκα και Σώτο

Ο Παναθηναϊκός αντικατέστησε τον Βιλντόζα με Μπράουν, ο Ολυμπιακός τον πρόσθεσε!

Δημήτρης Πανόπουλος: Τέλος η τηλεόραση;