Μπορεί όλοι να περιμένουμε ότι το Maestro θα είναι η σειρά του MEGA που θα «σπάσει» τα ταμεία και θα ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση αλλά αυτή η σκέψη που κάνουν οι υπεύθυνοι του προγράμματος για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ίσως αποβεί μοιραία!

Η επιστροφή του ηθοποιού και σεναριογράφου στα τηλεοπτικά δρώμενα είναι πολυαναμενόμενη και ο δεύτερος κύκλος της σειράς έχει ήδη συμφωνηθεί χωρίς καν να έχει καν αρχίσει ο πρώτος. Όμως η αγωνία για να εξαργυρωθεί αυτή η επιτυχία, είναι τόσο μεγάλη που ενδεχομένως οι υπεύθυνοι υποπέσουν σε σφάλματα που μπορεί να κοστίσουν!

Η μίνι σειρά των 9 επεισοδίων είναι και από τις τελευταίες της τηλεοπτικής σεζόν που θα κάνουν πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου. Προφανώς το ρητό όσο πιο αργά τόσο πιο καλά, γίνεται πράξη αφού καλό είναι να περάσουν όλες οι προηγούμενες πρεμιέρες των σειρών ελληνικής μυθοπλασίας, και έπειτα να έρθει ο Χριστόφορος.

Η επικρατέστερη ημερομηνία μοιάζει να είναι… γιορτινή, χωρίς να εννοούμε τα Χριστούγεννα που πάει μακριά η βαλίτσα αλλά ενδεχομένως το σαββατοκύριακο (καλό τριήμερο δηλαδή) της 28ης Οκτωβρίου.

Το πρόβλημα ωστόσο είναι στην αναπαραγωγή των επεισοδίων όπου το MEGA δε θέλει να επαναπροβάλλονται. Δηλαδή μία που το είδατε, μία που το χάσατε! Καμία πλατφόρμα αναπαραγωγής δεν θα έχει δικαίωμα στο Maestro αφού υπάρχει ο φόβος του Netflix που έδειξε ενδιαφέρον για τη σειρά την οποία όμως για να παρουσιάσει θα πρέπει να έχει εξ ολοκλήρου τα δικαιώματα στη χώρα μας. Άρα οι υπεύθυνοι του καναλιού προσανατολίζονται στην απόφαση το κάθε επεισόδιο να προβάλλεται μία και μοναδική φορά. Μη μας τύχει δηλαδή κάτι, το χάσαμε το επεισόδιο. Μήπως όμως τελικά αυτό αποδειχθεί μπούμερανγκ για το μέλλον της σειράς αφού όταν δεις ένα επεισόδιο που έχει ήδη προβληθεί, προφανώς εξιτάρεσαι και κάθεσαι και το παρακολουθείς την επόμενη. Επιπλέον, όταν ακυρώνεται για κάποιο λόγο η ζωντανή ροή της σειράς δεν θα επαναπροβάλλεται το προηγούμενο;

Από εμάς, είναι όχι.

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαροπαλεύει η Βασιλική-Την δηλητηριάζουν Αρετή και Ασπασία-Η Χάιδω ένα βήμα πριν τη φυλακή

Τηλεθέαση: Σαρώνει ο Σασμός, ανεβαίνει το GNTM – Τι έκαναν Γη της Ελιάς, Παράδεισος των κυριών

GNTM: Η εκνευρισμένη Σοφία Χατζηπαντελή θέλει Κύπρια νικήτρια- Και η Ματίνα Παγώνη στο διαγωνισμό;